Ο “Ερμής” συνδυάζει γεύση και αρχοντιά στη Μυτιλήνη (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια επιλογή – εμπειρία στο κέντρο της Μυτιλήνης είναι ο “Ερμής” και πραγματικά στο υπέροχο νησί της Λέσβου, με τις αμέτρητες επιλογές εξαιρετικού φαγητού, αξίζει να το επισκεφτείτε, ακόμα κι αν μένετε κάπου αλλού, αφού έτσι κι αλλιώς θα περάσετε από την μεγάλη πόλη, είτε με καράβι είτε με αεροπλάνο την επισκεφτείτε.

Θα έπρεπε να πας ακόμα κι αν δεν ήθελε να φας που λέει ο λόγος, για να δεις ένα οίκημα που προσομοιάζει σε μουσείο, που αποπνέει αρχοντιά, που θα σε κάνει να χαζέψεις. Μόνο που και να μη θες να φας, όταν μπεις εκεί, δεν θα το αποφύγεις και μετά… δεν θα σταματάς.

Είναι μια τέλεια επιλογή τόσο για μεζεδάκια, σε ψαρικά και κρεατικά για να κάνεις και… ουζογνωσία, στο νησί υπάρχουν αμέτρητες μη διαδεδομένες ετικέτες, μικρές παραγωγές που δεν βγαίνουν παραέξω άρα μπορείς να τις βρεις μόνο στα τοπικά μαγαζιά. Μπορείς λοιπόν να… στρωθείς, να πλακώσεις τα μεζεδάκια και να δοκιμάσεις όσες αντέχεις.

Μπορείς όμως να πας και για κυρίως γεύμα, αφού τα μαγειρευτά του, αλλά και τα ψητά του είναι όλα άριστα μαγειρεμένα και πολύ νόστιμα, οπότε άνετα κάνεις και το κανονικό σου φαγητό. Και όλα αυτά, σε τόσο κοντινές αποστάσεις από θάλασσα, κεντρική αγορά αλλά και το κέντρο της διασκέδασης της Μυτιλήνης, που είναι διαρκής και έντονη. Εχει πολλά, πάρα πολλά το νησί για να κάνεις και να γευτείς, αλλά τον “Ερμή” δεν πρέπει να τον χάσεις.

INFO: https://www.facebook.com/ErmisMytilini/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στράτος Χατζηβασίλης

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα