Το “Οραμα” στο Λευκαντί σε γαληνεύει και σε χορταίνει (pics)

Διαβάστε επίσης

Η ακτογραμμή από Χαλκίδα και για αρκετά χιλιόμετρα προς Βορρά, μέχρι Νέα Αρτάκη βασικά και προς Νότο για αρκετά περισσότερα, είναι… ταβερνογραμμή. Ορεξη να έχει και θα φας καλά, αν έχεις και γνώση και ξέρεις να ψάξεις θα φας καλύτερα. Αν δε βαρεθείς για παράδειγμα να περάσεις την πολύβουη, αν και νοστιμότατη, Λάμψακο και φτάσεις μέχρι το Λευκαντί, θα βρεις το “Οραμα”.

Τι θα ψάξεις σε ένα παραθαλάσσιο ταβερνάκι; Τραπέζια δίπλα στη θάλασσα και ποικιλίες μεζέδων. Το “Οραμα” σου προσφέρει τα πρώτα και σε ήρεμο περιβάλλον, όχι σε πολυσύχναστο δρόμο αλλά σε χαλαρό που βολεύει και παιδάκια αν έχει η παρέα, αλλά και το δεύτερο σε μεγάλη ποικιλία και τρομερή ποιότητα.

Τα ψαρικά υπερέχουν, αλλά και τα κρεατικά μόνο λίγα δεν είναι, υπάρχουν και κυρίως πιάτα αν και η όλη φάση εμπνέει για μεζέδες και για ποικιλίες που επίσης σου προσφέρει ο κατάλογος για να μην ψάχνεις και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, το μαγαζί ξέρουν να το δουλέψουν αφού είναι χρόνια εκεί, άρα και θα παραγγείλεις και θα φας γρήγορα και κυρίως καλά.

Τα τηγανητά που πάντα είναι το βασικό δείγμα σε τέτοια μαγαζιά έρχονται και καλοτηγανισμένα και με τη γεύση… αυτού που παράγγειλες, άρα καλά λάδια και ξεχωριστά τηγάνια. Μια χαρά επιλογή, δέκα χιλιομετράκια από τη Χαλκίδα, πάνω στη θάλασσα.

INFO: https://www.facebook.com/taverna.orama/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θέμη Τσαρούχας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα