Η “Φεγγαρόπετρα” είναι ποιοτικός προορισμός θαλασσινών στην πόλη της Κέρκυρας (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε τουριστικό νησί, τουριστικό σημείο, πολύ συχνά κρύβει… τουριστικούς κινδύνους. Η “Φεγγαρόπετρα” στον παραλιακό της Κέρκυρας, στην πόλη, είναι μια λαμπρή εξαίρεση. Σημείο “κράχτης” που σε τραβάει από μόνο του, αλλά αυτό τελικά είναι συμπληρωματικό της εξαιρετικής ποιότητας φαγητών.

Τα ψαρικά κυριαρχούν, τέτοιου είδους είναι το φαγητό αυτού του μαγαζιού, μερικά άλλα που υπάρχουν για να συμπληρώνουν το μενού είναι για να μπορούν να καλυφθούν όλα τα γούστα, αν και από την ταμπέλα κιόλας σου κάνει ξεκάθαρο τι θα φας εκεί αν καθίσεις σε αυτό το μαγαζί.

Η καλή πρώτη ύλη συνδυάζεται με τη μαγειρική φαντασία και δεξιότητα και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από ικανοποιητικά. Και ποικιλία υπάρχει και γεύση υπάρχει και όμορφη διάθεση υπάρχει, πέρα από αυτό που βλέπεις πριν καν καθίσεις, δηλαδή το όμορφο περιβάλλον και την θέα που σε γαληνεύει.

Παρότι θα βρεις και μεζεδάκι και τηγανιά και ουζοκατάσταση που λέμε, αξίζει και πρέπει να δοκιμάσεις τα κυρίως πιάτα του, ειδικά σε ζυμαρικά και ριζότα οι συνδυασμοί είναι πολύ νόστιμοι και χορταστικοί.

Μια πολύ καλή επιλογή λοιπόν παρότι μπορεί να σε φοβίσει το σημείο, αν θελήσεις να απολαύσεις το φαγητό σου μέσα στην πόλη της Κέρκυρας πριν αρχίσεις να γυρίζεις το πανέμορφο νησί.

INFO: https://www.facebook.com/fegaropetra.seafood/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Αλεξόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα