Τα “Ψαράκια” φέρνουν αίσθηση νησιού και νόστιμους μεζέδες στα Μελίσσια (pics)

Διαβάστε επίσης

Το απλό πολλές φορές είναι και καλό στην εστίαση, αφού όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο τι σερβίρεις, μπορεί να ψάχνεις τις εντυπώσεις μέσω διακόσμησης και γενικά εικόνα. Τα “Ψαράκια” πάνω στην κεντρική πλατεία των Μελισσίων, αρκούνται στο απλό της εικόνας και ποντάρουν στο δυνατό της γεύσης.

Σε ένα ωραίο νησιώτικο ντεκόρ, που σε ταξιδεύει και σου φτιάχνει τη διάθεση από το κάθισμα κιόλας, διαλέγουν προσεκτικά την πρώτη ύλη και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό σε ψάρια και θαλασσινά και… της δίνουν και καταλαβαίνει.

Ωραία ποικιλία μεζέδων και ορεκτικών, κάνεις κατάσταση ακόμα κι εκεί να θέλεις να μείνεις με τα ποτά σου και τσιμπάς στη μέση, αλλά και άριστη χρήση σχάρας και τηγανιού για όσο περισσότερο θέλεις να προχωρήσεις. Υπάρχουν μικρές “πινελιές” σε ορισμένες κλασικές συνταγές, που δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά το βασικό είναι ότι δε σε πιάνει το στομάχι σου όσα τηγανητά κι αν φας, δε σε πιάνουν μυρωδιές βαριές, δεν ξεφεύγουν καθόλου τα ψάρια στο ψήσιμο και πολύ βασικό, δεν ξεφεύγει σε καμία περίπτωση η τιμή.

Είναι μια πραγματικά πολύ καλή λύση στα Βόρεια, έχει και σχετική ηρεμία αλλά σίγουρα έχει την απόλαυση που απαιτείται και ικανοποιεί και απαιτητικούς… θαλασσινούς.

 

INFO: https://www.facebook.com/Tapsarakia/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέφανος Χατζόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα