Ο “Κούτσικος” είναι η τίμια επιλογή καλού φαγητού στην Κύθνο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κύθνος αντέχει, βαστάει στις τουριστικές επιδρομές και… αναβαθμίσεις, κρατάει τον χαρακτήρα του γραφικού ελληνικού κυκλαδονησιού και δείχνει να το κάνει με χαρά. Κόσμο έχει και πολύ, αλλά κόσμο που πάει διακοπές για να περάσει καλά, να απολαύσει ποιοτικές υπηρεσίες και όχι για να δει και να τον δουν. Ο “Κούτσικος” είναι ένα ταβερνάκι που υπηρετεί πιστά ακριβώς αυτά τα θέλω και το κάνει μια χαρά.

Στο δρόμο προς τα Λουτρά, σε ένα σπίτι οικογένειας με όμορφη αυλή, έτσι θα το περιγράψεις και θα είσαι μέσα, η… οικογένεια που λέγαμε έχει στήσει αυτό το ταβερνάκι με τα δικά της υλικά και τις δικές της δυνάμεις. Αλλα χέρια για τα μαγειρευτά, αλλά για τις ετοιμασίες, άλλα για τα ψησίματα και όλα μαζί για ένα πολύ ελληνικό και γευστικό αποτέλεσμα.

Δεν θα βρεις ατελείωτες σελίδες καταλόγων, παρά μόνο κλασσικά ορεκτικά και πιάτα και με λίγη νησιώτικη νότα, έχει και ρεβύθια, έχει και σαλιγκάρια, έχει και κατσικάκι κοκκινιστό. Ωραίες γεύσεις, μαμαδίστικες, ωραίο κρασάκι, νόστιμα λαχανικά και ζαρζαβατικά και  ένα τίμιο φαγητό που θα απολαύσεις και θα χορτάσεις, αν δεν ψάχνεις ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, οπότε και θα πας αλλού σε άλλα γεύματα των διακοπών σου στην πανέμορφη Κύθνο.

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα