Το “Octopus” στον Πόρο της Κεφαλονιάς είναι το όνειρο των διακοπών (pics)

Διαβάστε επίσης

Πόσες φορές δεν έχουμε πει, “στις διακοπές μου θέλω να βρω μια ήρεμη παραλία και ένα μαγαζάκι να έχει τα πάντα και να μου τα φέρνει στην ξαπλώστρα”; Ε, το έχουμε. Το βρήκαμε στον Πόρο της Κεφαλονιάς και το “τα πάντα” δεν είναι υπερβολή. Μπορείς να περάσεις μια μέρα εκεί χωρίς να σου λείψει τίποτα, μόνο προσοχή στις βουτιές όταν φουντώσει το κέφι και γεμίσει το στομάχι.

Παραλία πανέμορφη με τα χαρακτηριστικά νερά του Ιονίου, αυτά τα γαλανά, τα βαθιά, τα άγρια κάποιες φορές αλλά τις υπόλοιπες πραγματικά μαγικά, με τιμές… φιλοξενίας στο σετ ομπρέλας με ξαπλώστρες και μετά… φέρε κατάλογο να έχουμε να λέμε.

Κατ’ αρχάς το πανέμορφο και καλαίσθητο μαγαζάκι έχει χώρο απ’ έξω να κάτσεις να ξεκινήσεις με το πρωινό σου ακόμα ή το καφεδάκι σου αν δεν τα θες όλα στην ξαπλώστρα και μετά οι επιλογές είναι εντυπωσιακές. Εχει κυρίως πιάτα, έχει σνακ, έχει μπέργκερ, αλλά επειδή αυτοχαρακτηρίζεται “mezze bar” ε, καταλαβαίνεται πού πάει η δουλειά.

Κλασικά ελληνικά μεζεδάκια, κυρίως ψαρικά που τα τραβάει και το μέρος, αλλά και διάφορα άλλα, νόστιμα που παραπέμπουν σε ταβερνάκι και όχι σε μπιτσόμπαρο που κάνει συνειρμούς…τυποποιημένου, σερβίρονται και στην ξαπλώστρα, βάζεις και το ουζάκι σου στη μέση και όλα καλά. Για πιο επίσημο στιλ γεύμα, μπορείς να ανέβεις τα σκαλάκια και να γίνει κανονικό φαγητό.

Και επειδή είπαμε για ολοήμερη απόλαυση, πέφτοντας ο ήλιος μπορείς να πάρεις και το ποτάκι σου για να σβήσεις και να τα έχεις κάνει όλα, μαζί με τις υπέροχες βουτιές σου.

INFO: https://www.facebook.com/octopusmezzebar/photos/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάνος Μαγουλάς

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα