Στο “Kalais” αρχίζουν και τελειώνουν οι μέρες σου στην Κώμη (pics)

Διαβάστε επίσης

ΤΟ περίφημο “μαγαζάκι στην πλατεία του χωριού” μπορεί να είναι τουριστικό, μπορεί να είναι και διαμαντάκι. Το “Κalais”, κεντρικά στην Κώμη της Τήνου είναι το δεύτερο. Από την εμφάνισή του, την εξυπηρέτηση μέχρι και φυσικά όσα σου προσφέρει, είναι ένα ευχάριστο στέκι για όλη την ημέρα, μα και τη νύχτα.

Ο χώρος έχει δική του ταυτότητα από μέσα, από την πέτρα, τα καθίσματα, τα ξεχωριστά τραπέζια, τη φάτσα του μαγαζιού και εξαπλώνεται και έξω, έχει ταυτότητα και σε όσα προσφέρει. Το σήμα κατατεθέν που έχει πάρει φήμη στόμα με στόμα είναι το κέικ αγκινάρας, προσωπικά αν και όχι φαν της αγκινάρας, υποκλίνομαι στην έμπνευση, δεν έχω άποψη για τη γεύση.

Ωραία σπιτικά γλυκά, εκεί είναι το φόρτε, προσεκτικά διαλεγμένα χαρμάνια καφέδων, αρκετά σνακ για τη διάρκεια της ημέρας αφού είπαμε, στο μαγαζί μπορείς να βρεις τα πάντα, και κατάληξη με νόστιμα κοκτέιλ και μεγάλες μερίδες σε ποτά.

Μια σίγουρη και διασκεδαστική λύση, είτε περνάς από αυτό το γραφικό και όμορφο χωριουδάκι είτε ακόμα περισσότερο αν το έχεις επιλέξει για τη διαμονή σου, οπότε και θα γίνει το στέκι σου.

INFO: https://www.facebook.com/kalaisaperitivo/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σταύρος Μπένος

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα