Το “O’Canto” στον Αλιμο είναι ροκ, δροσερό, νόστιμο, είναι η μπυραρία σου (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια ανάσα από την παραλιακή, υπάρχει μια όαση, άλλοτε ήρεμη και άλλοτε διασκεδαστικά θορυβώδης, ένα διαχρονικό στέκι όχι μόνο των κατοίκων του Αλίμου αλλά και θαμώνων από όλη την Αττική. Το “Ο’Canto” είναι μπυραρία κατά βάση, αλλά το λες και πολυχώρο, αφού μπορεί από το να ακούσεις μπάντες μέσα, μέχρι να παίξουν ανέμελα τα παιδιά σου έξω και να απολαύσεις εσύ τις μπύρες σου.

Ενας χώρος που μοιάζει λίγο ρομαντικά παράταιρος στον διαρκώς και πιο πυκνοκατοικημένο Αλιμο, που κρατάει όμως την ταυτότητα που ήθελε να έχει από τότε που φτιάχτηκε. “Παράδεισος” της μπύρας, με πολλές ετικέτες, καλά βαρέλια και ψαγμένα μέχρι και τα ποτήρια του, ταιριαστά ανά περίσταση, καλός κατάλογος με εναλλακτικές από τις κλασσικές ποικιλίες μέχρι πιο απλές γεύσεις και για παιδιά, όλα νόστιμα, προσεγμένα στο μαγείρεμα και πλούσιες οι μερίδες.

 

Ενδείκνuται και για χειμώνα στο.. ιρλανδέζικο εσωτερικό του, ενδείκνυεται και για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού στον αρεκτά δροσερό εξωτερικό του χώρο, σίγουρα πάντως ενδείκνυται για τους λάτρεις της μπύρας, που τους αρέσει και να ψάχνονται σε νέες γεύσεις και φυσικά για τους… πεινασμένους και καλοφαγάδες.

https://www.facebook.com/ocantopub

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Κοσμάτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα