Στα Πολλώνια το “Ριφάκι” σε ηρεμεί με θαλασσινές νοστιμιές (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Μήλος είναι ένα νησί με ξακουστές παραλίες, όποιος δεν κάνει το γύρο με το καραβάκι έχει χάσει μοναδική εμπειρία ζωής. Είναι ακόμα ένα νησί που προσφέρει ηρεμία, αντέχει να κρατάει το παραδοσιακό χρώμα και τη νησιώτικη ατμόσφαιρα και έχει εκπληκτικά ταβερνάκια για να γευτείς διαφόρων ειδών μεζέδες μαζί και την όχι αμελητέα τοπική κουζίνα.

Το “Ριφάκι” στα Πολλώνια, στην άκρη του νησιού που “αγγίζει” τη γειτονική Κίμωλο είναι το ταβερνάκι που ονειρεύεσαι όλο το χειμώνα για τις διακοπές σου. Το “μου βρέχει τα πόδια το κυματάκι την ώρα που απολαμβάνω φρέσκους μεζέδες με το ουζάκι μου”. Οπου μεζέδες βάλε ό,τι θες, στο ουζάκι το ίδιο και όσο για κύμα μην ψαρώνετε, σε ήρεμο και ρηχό λιμανάκι είναι, γαλήνη θα βρεις συνήθως.

Με ένα μενού που ξεφεύγει από τα πολύ τυπικά και κλασικά, έχει μερικές πινελιές που το μεγαλώνουν και το κάνουν πιο ενδιαφέρον από τα τετριμμένα, με καλοτηγανισμένα όσα έρχονται από το τηγάνι και με καλομαγειρεμένα τα υπόλοιπα, με το ψάρι και τα θαλασσινά να κυριαρχούν αλλά με… λουκούμια και τα κρεατικά που υπάρχουν, είναι ένα μαγαζάκι διαμάντι που πρέπει να δοκιμάσεις. Αν τύχει και μένεις στο μέρος, μπορεί να περάσεις και μέρα ολόκληρη εκεί, με βουτιά, γουλιά, μπουκιά, αν πας για βόλτα ή για να πεταχτείς στην Κίμωλο, μην το χάσεις.

 

 

iNFO: https://rifaki.gr/index.php/el/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063524620243

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Λιβανός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα