Στη Νάξο να πας στο Κουρονοχώρι για να φας στο “Γρηγόρη” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Νάξος είναι μεγάλο νησί, έχει πολλά ντόπια και νόστιμα προϊόντα και συχνά σε τέτοιους συνδυασμούς, τα λαχταριστά εδέσματα πρέπει να τα ψάξεις μακριά από ειδυλλιακά σε εικόνες παραθαλάσσια ταβερνάκι. Να πας για παράδειγμα στο Κουρονοχώρι και να πας… καρφωτός στου “Γρηγόρη” για εξαιρετικό φαγητό που θα το θυμάσαι.

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι μπορεί να είναι ορεινό, αλλά έχει θέα που κόβει την ανάσα και σου ανοίγει την καρδιά, από τη βεράντα του που δεν σου κρύβει τίποτα το τοπίο όσο πάει το μάτι. Αν και δε θα ασχοληθείς πολύ με τη θέα γιατί όταν αρχίσουν να έρχονται τα μεζεδάκια και μετά τα φαγητά, θα πέσεις με τα μούτρα.

Ποικιλία που ικανοποιεί και του πιο μερακλήδες και απαιτητικούς, αρχίζοντας από ντόπια τυριά και τηγανητά σε άριστο λάδι, πατάτα Νάξου στα καλύτερά της και τυροπιτάκια όνειρο, σαλάτες μπόλικες και να καταλαβαίνεις γεύση και περνώντας στα κυρίως, το κρέας δεσπόζει σε πολλές παραλλαγές, η μία καλύτερη από την άλλη.

Μαγειρευτά και της ώρα κάνουν ιδανική συνθήκη την… παρέα, να βάλουν όλοι από κάτι στη μέση και να δοκιμαστούν όλες οι γεύσεις αυτού του υπέροχου μαγαζιού, με τους υπέροχους ανθρώπους, αφού όσο εντυπωσιακή είναι η θέα του τοπίου, είναι και αυτή των χαμόγελων που θα βλέπεις από την ώρα που θα μπεις μέχρι να φύγεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/taverngrigoris/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Σωτηρίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα