Ο “Φάβιος” στη Μηλίνα έχει όλα όσα ζητάς (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα μαγαζί που ενώ είναι σε πολύ προνομιακό σημείο δε στέκεται σε αυτό, αλλά με… πείσμα προσφέρει εξαιρετική κουζίνα, είναι ο “Φάβιος” στη Μηλίνα του Πηλίου. Πραγματικά μείναμε εντυπωσιασμένοι από το πόσο παθιασμένοι είναι κάποιοι άνθρωποι με τη δουλειά τους και πόσο νοιάζονται μόνο για να ξεπερνάνε τον εαυτό τους και να βλέπουν όλους τους πελάτες τους να φεύγουν ικανοποιημένοι. Και να επιστρέφουν.

Το όμορφο και ήρεμο αυτό παραθαλάσσιο χωριουδάκι έχει φήμη για τα καλά της θάλασσας που βγάζει και ο “Φάβιος” φροντίζει να τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, που αποπνέει πολυτέλεια χωρίς να αρνείται όμως ότι είναι ένα παραθαλάσσιο ψαροταβερνάκι, βρίσκεις τα πάντα και τα βρίσκεις πολύ νόστιμα.

Δεν είναι μόνο η πολυτέλεια με την απλότητα που συνδυάζει, αλλά και το τσιπουράδικο με το εστιατόριο. Μπορείς να κάτσεις και να… βαρεθείς να τρως νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες, με τα αποστάγματα της επιλογής σου, μπορείς όμως να βρεις και καλοφτιαγμένα κυρίως πιάτα πάντα με βάση τα καλά της θάλασσας.

Ολα αυτά σε εξαιρετικές τιμές για τις υπηρεσίες που απολαμβάνεις και την τοποθεσία που βρίσκεσαι, και ο “Φάβιος” δε γίνεται να μην είναι ο προορισμός σου όταν βρίσκεσαι κοντά στην περιοχή.

 

INFO: https://www.favios.gr/

https://www.facebook.com/favios.psarotaverna?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Πολίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα