Η “Παρασιά” λέει… ιστορίες γεύσεων στη Νέα Ερυθραία (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κρήτη και τα προϊόντα της είναι η βάση και η έμπνευση, όμως, η “Παρασιά” δεν είναι ένα ακόμα κρητικό μαγαζί. Οι άνθρωποι που το εμπνεύστηκαν και το έστησαν στη Νέα Ερυθραία έχουν σχέση με το νησί, φέρνουν πολλά πράγματα από εκεί και όλοι ξέρουν τι πράγματα έχει το νησί, έχουν πολλά κρητικά πιάτα, αλλά επ’ ουδενί περιορίζονται σε αυτά.

Οσο εύκολα θα μπορούσε κάποιος να το πει κρητικό μαγαζί, άλλο τόσο θα μπορούσε να το πει και steak house, αφού τα καλά και καλοψημένα κρέατα δεσπόζουν σε μεγάλο μέρος. Και πάλι όμως, θα την αδικούσε την “Παρασιά” που είναι απλά ένα εστιατόριο με πλήρες μενού και πολύ καλές γεύσεις.

Τα πολλά ορεκτικά του είναι η πιο καθαρή παραπομπή σε Κρήτη αφού η πλειοψηφία έχουν σχέση με την εκεί κουζίνα και είναι τόσα, που δικαιολογούν και όσους αποφασίσουν να πάνε εκεί για να το ρίξουν στους μεζέδες με τα καλά αποστάγματα και το εξαιρετικό κρασί.

Τα κρέατα μπορεί να κυριαρχούν αλλά και οι θαλασσινές γεύσεις είναι εξίσου φινετσάτες, ενώ υπάρχουν και πιο απλά πιάτα, σαν τα ζυμαρικά γιατί εκεί πάνε και οικογένειες με τα παιδιά να έχουν συχνά τα δικά τους γούστα.

Ολα αυτά σε ένα πολύ προσεγμένο σε περιβάλλον και διακόσημση μαγαζί που σε κάνει πραγματικά να νιώθεις από την αρχή μέχρι το τέλος ότι έχεις κάνει ιδανική επιλογή.

INFO: https://www.instagram.com/parasia.gr/?hl=el

https://www.facebook.com/parasiaellinikikouzina/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Οικονόμου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα