Στο Κλημέντι καταλαβαίνεις τη χωριάτικη ταβέρνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Στρίβοντας στα πάνω μέρα από Κιάτο και Ξυλόκαστρο, η πλειοψηφία πάει για Τρίκαλα. Οι… μη κοσμικοί ή ψαγμένοι αν θες που ξέρουν να περνάνε καλά χωρίς εμπορικότητες, έχουν ένα σωρό άλλα μέρη. Κι ακόμα κι αν μείνουν στα Τρίκαλα λόγω πολλών καταλυμάτων, για φαγητό και καλοπέραση θα κατευθυνθούν σίγουρα και στο Κλημέντι.

Με τηλεφωνάκι πριν, γιατί σε μη πολυσύχναστες εποχές δεν πρέπει να είναι κάθε μέρα ανοιχτά, βεβαιώσου και όρμα. Θα νιώσεις σαν να σε κάλεσαν οι φίλοι στο χωριό για να σε ταΐσουν πεντανόστιμα δικά τους καλούδια και να περάσετε όλοι μαζί καλά.

Από τη σαλάτα κιόλας, που θα καταλάβεις γεύσης όλων των συστατικών, φρέσκα και αγνά ζαρζαβατικά, την τρομερή φέτα της περιοχής αν είσαι λάτρης σκληρής και πικάντικης, τη χορτόπιτα που αν δεν προλάβεις θα έχεις λόγο να… δακρύσεις και μετά τα λοιπά φαγητά. Ο φούρνος, ο παλιός ο παραδοσιακός τα κάνει όλα λουκούμι, είναι αυτή η γεύση της γάστρας, του σιγοψημένου, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και… σπεύδει.

Το περιβάλλον από μόνο του σε κάνει να νιώθεις οικεία και όχι ότι έχεις πάει σε επαγγελματικό χώρο εστίασης, παρότι οι άνθρωποι της οικογενειακής αυτής επιχείρησης είναι καθ’ όλα επαγγελματίες στα σωστά και… φίλοι στα υπόλοιπα. Βάλτε το στο πρόγραμμα και δεν θα το βγάλετε ξανά.

 

https://www.facebook.com/KlimentiCafe

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νικόλας Γρύλλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα