Το “Αlesta” δείχνει ότι και στη Μύκονο υπάρχουν… γήινες επιλογές (pics)

Διαβάστε επίσης

Το φαγητό στη Μύκονο συνήθως έχει δύο δρόμους. Ο ένας σε υπερβολικές τιμές περισσότερο για να δεις και να σε δουν σε φημισμένα μαγαζιά. Ο άλλος, πάλι σε υπερβολικές τιμές, με πρόχειρο φαγητό για την πιτσιρικαρία που κάτι πρέπει να βάζει και στο στόμα, εκτός από ποτό. Υπάρχει κι ένας τρίτος δρόμος, που σε οδηγεί στο “Alesta”, ένα μαγαζί που κάνει μεγάλη διαφορά για πολλούς λόγους.

Ανηφορίζοντας από τον Πλατύ Γιαλό βρίσκεις ένα μαγαζί που από τη θέση του και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν ποντάρει στη λεζάντα. Ανετος και όμορφος χώρος, σαγηνευτική θέα, μα κυρίως μια εξαιρετική επιλογή φαγητού και value for money.

Το μαγαζί έχει απ’ όλα, όχι τίποτα καταλόγους.. εγκυκλοπαίδειες που συνήθως είναι παγίδα για την ποιότητα, αλλά μπορεί να καλύψει κάθε γούστο. Ακόμα και πρόχειρο φαγητό για κάποιες ώρες της ημέρας, κρεατικά, θαλασσινά και ψάρια για τα κυρίως γεύματα αλλά και ένα πλήρες μπαρ για τις βραδινές ώρες αν θέλεις να κλείσεις εκεί μια υπέροχη βραδιά.

Και ναι, είναι αλήθεια ότι στη Μύκονο μπορείς να φας, να πιεις και να πληρώσεις αντάξια των υπηρεσιών που έλαβες και όχι να αφήσεις… νεφρό. Οι οποίες υπηρεσίες επίσης είναι εξαιρετικές, κανένας βεντετισμός, καμία δηθενιά, σεβασμός στον κάθε άνθρωπο που θα τιμήσει το μαγαζί. Βαθιά υπόκλιση και μείνετε έτσι.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/alesta_mykonos/?hl=el

https://www.facebook.com/alestamykonos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάμος Σταυρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα