Αξίζει η διαδρομή για να απολαύσεις όσα προσφέρει το “Πλυμάρι” στη Ζαγορά (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Πήλιο, αυτό το μαγικό βουνό, που ενώνει με τη θάλασσα και κάνει τον προορισμό ονειρεμένο για κάθε εποχή του χρόνου. Οι παραλίες του μοναδικές, τα ταβερνάκια που μπορείς να βρεις σε αυτές αξέχαστα, σαν το “Πλυμάρι” στην παραλία της Ανάληψης, στη Ζαγορά.

Θα ζοριστείς λίγο για να φτάσεις, ειδικά αν φεύγεις από μπάνιο στο Χορευτό και πάρεις τον προφανή δρόμο, υπάρχει και εναλλακτική πιο μακρινή, αλλά φτάσε και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω. Μέσα στα δέντρα και δίπλα στο νερό, καλή φάση κι εκεί να κάνεις το μπανάκι σου και να πηγαινοέρχεσαι στο τραπέζι, σκιά καλή και φαγητά καλύτερα.

Σε τέτοιο μέρος, θα μπορούσαν να έχουν τα κλασικά μεζεδάκια, μερικά τηγανιτά και σαλάτες και να λες κι ευχαριστώ. Δεν είναι τέτοιοι όμως οι ωραίοι άνθρωποι αυτής της ταβέρνας. Θέλουν τα καλύτερα για όσους τους επισκέπτονται κι έτσι έχουν και ποικιλία και δύσκολα φαγητά και όλα εξαιρετικά και νόστιμα.

Θα βρεις και κρεατικά, αν και το περιβάλλον δεν τα σηκώνει, πας εκεί ρε παιδί μου φάε κάτι της θάλασσας που σου χαμογελάει από δίπλα. Αν και επειδή δοκιμάστηκαν και αυτά, εξίσου καλά, και ποιότητα και ψησίματα. Αν πας στο υπέροχο Πήλιο για διακοπές, βάλτο στο πρόγραμμα και δε θα μείνεις στη μία φορά.

 

INFO: https://www.facebook.com/plimari.tavern.pelio/?show_switched_toast=0&show_invite_to_follow=0&show_switched_tooltip=0&show_podcast_settings=0&show_community_review_changes=0&show_community_rollback=0&show_follower_visibility_disclosure=0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αρης Επιτροπάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα