Το “Θαλασσινό αγέρι” είναι αξιοθέατο… γεύσης στα Χανιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Το ποθιανότερο είναι να νιώσεις ότι… μπήκες σε παλιά ελληνική ταινία. Η σε πιο σύγχρονο σίριαλ. Ανάλογα που κοιτάς. Τα βραχάκια της θάλασσας δίπλα στο τραπέζι σου ή τα παλιά εργοστάσια λίγο παραδίπλα; Οσο κοιτάς κάτι άλλο, μέχρι να αρχίσουν να προσγειώνονται στο τραπέζι σου τα πολλά καλά που θα δεις στον κατάλογο στο “Θαλασσινό αγέρι”.

Μια από τις τις παραδοσιακές και φημισμένες ταβέρνες στα Χανιά, κρατάει στο πέρασμα των χρόνων αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν διάσημη. Κι αν το τοπίο είναι το πιο λογικό, το να κρατάς τις γεύσεις, τη φρεσκάδα, ενώ εμπλουτίζεις και τις επιλογές είναι κάτι που δείχνει μεράκι και επαγγελματισμό.

Το μαγαζί έχει δυσκολία, στο να βρεις τραπέζι, αλλά γι’ αυτό υπάρχει η μέριμνα, φρόντισε να κλείσεις. Ειδικά το σούρουπο που είναι μια μαγεία η γαλήνη, γίνεται… παρέλαση. Την αντέχει πάντως, υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό και σε ποσότητα και σε επάρκεια ικανότητας και όλα κυλάνε ομαλά.

Οσο για τα φαγητά, αυστηρά της θάλασσας τα καλά, με μπόλικους μεζέδες και καλό φρέσκο ψάρι, σωστά μαγειρεμένο ανάλογα με τα γούστα και την παραγγελία. Είναι ένα must της πόλης, τόσο για το φαγητό του που είναι φυσικά και το βασικό ζητούμενο, όσο και για το σημείο και το σκηνικό που σου προσφέρει.

 

INFO: https://www.thalasino-ageri.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάνος Κανάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα