Λες “Εβίβα” και… καλή όρεξη στο Βοχαϊκό (pics)

Διαβάστε επίσης

Για εμάς τους συχνούς θαμώνες, ελέω παραθεριστικής οικίας, των περιοχών μετά την Κόρινθο και προς τα κάτω, είναι εύκολη υπόθεση το καλό φαγητό. Και σε ψαρικά και σε κρεατικά και σε μαγειρευτά. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ένα μαγαζί που να ξεφεύγει λίγο από τα στάνταρ ταβερνάκι, ψησταριά, να ανεβαίνει ένα κλικ επίπεδο περιβάλλοντος και παροχών. Ετσι το “Εβίβα” πραγματικά αξίζει την προσοχή μας και την κέρδισε εύκολα.

Ενα μοντέρνο κρεατάδικο στο Βοχαϊκό, ένα πολύ ήρεμο χωριουδάκι με αυτό το μαγαζί να “σέβεται” το στιλ και το ύφος της περιοχής που στήθηκε και να προσαρμόζει την πολυτέλειά του εκεί χωρίς εκκεντρικότητες.

Ο κατάλογος ξεφεύγει από τις απλές επιλογές μιας χασαποταβέρνας, αυτό είναι και το νόημα του μαγαζιού, φαίνεται από το στιλ του. Είναι ψαγμένος, έχει πολύ ωραίες επιλογές και σε ορεκτικά και σαλάτες, αλλά το κρέας είναι το κυρίαρχο. Είναι φανερό ότι το ξέρουν και το ψάχνουν και στα κομμάτια που προσφέρουν και στο ψήσιμο που ήταν ακριβώς όπως ζητήθηκε από κάθε παραγγελία.

Είναι εξαιρετικές όλες οι γεύσεις που έχουμε δοκιμάσει, πάρα πολλές. Είναι αξοθαύμαστα το πόσο καλά… στέκονται τα ζυμαρικά για παράδειγμα σε ένα υψηλών απαιτήσεων κρεατοφαγείο. Για τα κρέατα τα είπαμε, αλλά πραγματικά θα ένιωθα… βάρος αν δεν εξυμνούσα από εδώ τα λουκάνικά του. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ρωτήστε και τιμήστε τα.

 

INFO: https://www.facebook.com/evivadg/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σταύρος Καπελέρης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα