Η “Τζάρα” στη Σάμο μυρίζει Ελλάδα και απογειώνει χειροποίητες γεύσεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Μην ψάξετε, απαραίτητα, τι σημαίνει. Ψάξτε οπωσδήποτε όμως τη “Τζάρα” όταν επισκεφτείτε το παραδεισένιο νησί της Σάμου και απολαύστε μοναδικά προϊόντα που μυρίζουν Ελλάδα, βγάζουν κέφι και μεγάλη όρεξη γι’ αυτό που στήθηκε στην πλατεία των Βουρλιωτών.

Το σίγουρο είναι ότι θα ψωνίσεις. Το επίσης σίγουρο ότι θα το κάνεις αφού αποφασίσεις… με βαριά καρδιά να δοκιμάζεις τα πράγματα που μπορεί να σερβιριστείς στα τραπεζάκια. Δε γίνεται να μην πάρει βάζα με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, δε γίνεται να μη δοκιμάσεις εκεί χυμούς και άλλα δροσιστικά και να μη φας αυτά που θα βρεις και θα σου σπάσουν τη μύτη πριν σου γαργαλήσουν τον ουρανίσκο.

Το καφενείο του χωριού “συνάντησε” τη φινέτσα του μπιστρό και έφτιαξαν μαζί κάτι καταπληκτικό. Τα γλυκά υπερέχουν σαφώς στις επιλογές, αλλά και του αλμυρού αν είσαι θα τη βρεις την άκρη και δε θα πιστεύσεις τη νοστιμιά της. Στόχος απαραίτητος λοιπόν η “Τζάρα”, θα φύγεις έχοντας χορτάσει, έχοντας τραβήξει πολλές φωτογραφίες και έχοντας γεμίσει και σακούλες με προϊόντα για τη συνέχεια.

INFO: https://jara-homemade.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κωστής Μαγγίνας

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα