Η “Cocona” είναι η απαραίτητη στάση στο Κολωνάκι (pics)

Διαβάστε επίσης

Λαός και Κολωνάκι που έλεγε και το δημοφιλές άσμα, όλοι έχουν δικαίωμα σε κάτι καλό στο φαγητό. Η “Cocona” διάλεξε το Κολωνάκι με σιγουριά του τι είχε κατά νου να προσφέρει και κατάφερε να γίνει η απαραίτητη στάση του street food του καλού ελληνικού, παραδοσιακού και όχι τίποτα μυστήριων παρασκευασμάτων.

Παραδοσιακές ελληνικές πίτες ταψιού και γκιοζελμέδες, αυτά υπάρχουν στο μενού της “Coconas”. Δεν υπάρχουν και για πολύ φυσικά, είναι ζήτημα ωρών κάθε μέρα να τελειώσουν τα αποθέματα. Ψήνει και ξαναψήνει μεν η γλυκύτατη ιδιοκτήτρια και παρασκευάστρια, αλλά η ζήτηση είναι τεράστια.

Οι γεύσεις είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Η πιο σωστά, όλες εξαιρετικές. Είναι πραγματικό δέλεαρ το τι να διαλέξεις, δύσκολα μπορείς να πειροριστείς σε ένα. Αλμυρό γλυκό, πίτα ή γκιοζλεμές ο μικρασιατικός, όλα σου τρελαίνουν τον ουρανίσκο.

Το φύλλο είναι παραπάνω από τη μισή μαστοριά, τρομερό, τραγανό, γευστικό, γεμίζει το στόμα, αλλά και οι γεμίσεις το ίδιο λαχταριστές. Από την πιο μερακλίδικη, παστουρμά με κασέρι, μέχρι τις γλυκές τη στιλ μπουγάτσα και τη μηλόπιτα.

Στο επόμενο πέρασμά σου από το Κολωνάκι, μην αμελήσεις τη στάση στις αρχές της Μηλιώνη. Θα την απολαύσεις.

 

INFO: http://www.cocona.gr/

https://www.instagram.com/cocona_art_of_taste/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα