Το “Τραταμέντο” είναι ο τόπος καλού φαγητού στο Κιλκίς (pics)

Διαβάστε επίσης

Η επίσκεψη στο Κιλκίς ήταν αναγκαστική, για επαγγελματική υποχρέωση, εξάλλου δεν είναι και κάποιο μέρος που θα πας για τουρισμό. Η επιλογή του μέρους για φαγητό δεν ήταν τυχαία, είχε προηγηθεί ερώτηση και αποδείχθηκε εξαιρετική, άξια συγχαρητηρίων και η παρότρυνση και κυρίως η προσπάθεια των ανθρώπων που έχουν φτιάξει το “Τραταμέντο”.

Ενα καλαίσθητο μαγαζί που σου δημιουργεί όμορφη προδιάθεση από την ώρα που θα καθίσεις εκεί, με ένα φροντισμένο και επίσης καλαίσθητο μενού που έχει επιλογές και έχει ωραίες γεύσεις. Με απλά και αρκετά παιχνιδιάρικα ονόματα στα φαγητά του, είναι ελληνική κουζίνα με ορεκτικά και κυρίως πιάτα καλομαγειρεμένα, και πλούσια στις μερίδες τους.

Εχει επιλογές κρεατικών, θαλασσινών, πάστα, μπέργκερ, λίγο απ’ όλα χωρίς υπερβολές να μην ξέρεις τι να διαλέξεις, αλλά και χωρίς κάποιο γούστο που να μην καλύπτεται. Εμείς πήραμε το χιώτικο μαστέλο επειδή μας εξιτάρισε η σάλτσα καρπούζι που το συνόδευε και καλά μας έκανε, εξαιρετική έμπνευση, πήραμε μια πολύ νόστιμη και χορταστική σαν κυρίως γεύμα, σαλάτα με κοτόπουλο και μπιφτέκια, σουβλάκι και σνίτσελ κοτόπουλο που ήταν όλα τρυφερά, νόστιμα και επίσης σε μεγάλες ποσότητες.

Πολύ ωραίο μαγαζί με πολύ καλό φαγητό σε ένα μέρος που δεν είναι τουριστική ατραξιόν, άρα που σέβεται τον κάθε του πελάτη και μάλλον τον βλέπει σαν φίλο ή έστω θέλει να τον κάνει τέτοιο.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/tratamentokilkis/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κούλα Καλλίδου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα