Η “Πούντα” είναι η ιδανική αρχή… και συνέχεια κάθε μέρας στη Φολέγανδρο (pics)

Διαβάστε επίσης

Για τη γραφικότητα, τη γαλήνη, την ηρεμία και την ομορφιά της Φολέγανδρου έχουν ειπωθεί αμέτρητα. Που όσα και να ειπωθούν δηλαδή, αν δεν τη ζήσεις δεν τα καταλαβαίνεις. Για να τα ζήσεις βέβαια σε όλο τους το μεγαλείο, θέλει να έχεις… καρδαμώσει. Εχει περπάτημα για να πας σε κάθε γωνιά, έχει θάλασσες για ατελείωτο κολύμπι. Η “Πούντα” είναι εκεί και φροντίζει για τις δυνάμεις του.

Ενα μαγαζί που αν ήταν σε κοσμικό μέρος θα λεγόταν… all day bar restaurant, αλλά στη Φλοέγανδρο είναι απλά ένα λίγο πιο μοντέρνο και “γεμάτο” καφενείο. Τα πρωινά του ίσως να είναι και το πιο δυνατό του σημείο. Ποικιλία επιλογών που μπορεί και να μην περιμένεις να βρεις σε τέτοια ησυχία, πλούσια και νόστιμα, η καλύτερη αρχή για την ημέρα.

Και άλλες ώρες, όμως, αν βρεθεί στο απολαυστικό κηπάκι της “Πούντας” μπορείς να γευτείς διάφορα καλά, να πιεις από τον καφέ σου μέχρι και τα ποτάκια σου το βράδυ και γενικά δεν υπάρχει είδος γεύματος ή ροφήματος που να της λείπει. Με παραδοσιακό νησιώτικο χρώμα όλα και χωρίς τίποτα εκκεντρικό, είναι μια απολαυστική επιλογή σε ένα νησί όνειρο.

 

INFO: https://www.facebook.com/pountarestaurant?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Παπακωστόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα