Δροσίζεσαι, ηρεμείς και χορταίνεις απολαυστικά στο “Αγνάντιο” στο Δυρράχι (pics)

Διαβάστε επίσης

Να μαθαίνεις για καύσωνες και να σκέφτεσαι να χρειάζεσαι… ζακέτα γίνεται. Γίνεται και τελικά να μην τη βάζεις, επειδή έχεις ζεσταθεί από το πολύ και εκπληκτικό φαγητό. Το Δυρράχι Αρκαδίας είναι ένα χωριουδάκι στους πρόποδες του Ταΰγετου και το “Αγνάντιο” είναι μια ταβέρνα που πρέπει να επισκεφτείς αν θέλεις να θεωρείσαι… ψαγμένος στο φαγητό.

Μην περιμένεις πολλά σε σελίδες καταλόγων με ατελείωτες επιλογές, περίμενέ τα όλα όμως, σε ποιότητα και γεύσεις των προσφερόμενων ειδών. Από τα ζαρζαβατικά κιόλας που θα καταλάβεις γεύση, τα ορεκτικά που κι αυτά του αγρού είναι αλλά τηγαισμένα σε εξαιρετικό λάδι, τα τυριά με μια φέτα που αν λατρεύεις πικάντικη θα βαρεθείς να παραγγέλνεις και μετά τα κυρίως.

Κρέατα φυσικά, αποκλειστικά και μόνο σε διάφορες παραλλαγές, μαγειρεμένα ή ψητά, αυτό που λέμε… λουκούμι κι ένα κρασί που αν ήταν εμφιάλωσης θα κόστιζε πολύ σε καλές βιτρίνες, αλλά τώρα κοστίζει μόνο στον… οδηγό, αφού οι στροφές του Ταΰγετου δεν επιτρέπουν παρασπονδίες και κάποιος πρέπει να μείνει μόνο στη δοκιμή.

 

INFO: https://www.facebook.com/Tzioubelis/photos?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νάσος Στρατηγός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα