Οι “Μικρές Κυκλάδες” είναι μια μεγάλη απόλαυση στο Ανω Κουφονήσι (pics)

Διαβάστε επίσης

Για πολύ κόσμο είναι αταίριαστο να ψάξεις διακοπές στα Κουφονήσια ή παρόμοιο ήρεμο προορισμό και να πας έστω για ένα γεύμα σου σε κάτι πολυτελές. Δε θα διαφωνήσω, αλλά δεν θα αφήσω και την εμπειρία να πάει χαμένη όταν το βρω. Το έκανα στις “Μικρές Κυκλάδες” στη χώρα στο Ανω Κουφονήσι και μπορώ να πω ότι έκανα τις διακοπές μου πιο όμορφες και σίγουρα πιο νόστιμες.

Σε ένα μαγαζί που δεν κρύβεται, δεν το παίζει ψαροταβέρνα, όπως πολλές υπέροχες που έχει το νησί, πήγαμε προετοιμασμένοι. Με την κράτησή μας, τη συνεννόησή μας για το πού θέλαμε να καθίσουμε, την υπομονή για τα φρέσκα φαγητά που εν πολλοίς φτιάχνονται εκεί, τη γνώση ότι δεν θα πληρώσουμε τιμές απλής ταβέρνας. ΓΙ’ αυτό και η απόλαυσή μας έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, έχουν φτιάξει ένα προσεκτικά διαλεγμένο μενού χωρίς άπειρες επιλογές, με το ψάρι και τα θαλασσινά φυσικά να υπερέχουν αλλά να έχει εξίσου νόστιμες επιλογές κρέατος και τα προσφέρουν όλα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Προσεκτικά πολυτελές και εναρμονισμένο με το τοπίο. Οι “Μικρές Κυκλάδες” είναι ένα εξαιρετικό μαγαζί, αν είσαι συνειδητοποιημένος σε τι μαγαζί πας και γιατί. Είναι μια εμπειρία υψηλής γεύσης και έστω ένα πέρασμα στις διακοπές σου σε αυτόν τον παράδεισο, αξίζει.

https://www.facebook.com/MikresCycladesKoufonisia/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Κούλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα