Στο “Piazza Palmieri” νιώθεις ότι θριάμβευσες στη… Μonopoli (pics)

Διαβάστε επίσης

Πλησιάζοντας την ολοκλήρωση ενός μαγικού οικογενειακού road trip στην Ιταλία και οδεύοντας προς τον Μπρίντιζι για την επιστροφή, έγινε η στοχευμένη επίσκεψη στη Μονόπολι. Ενα όμορφο θέρετρο που μας είχε προταθεί, με ωραίες υδάτινες δραστηριότητες για τα παιδιά και το “Piazza Palmieri” να έχει δεχτεί έγκαιρα την κράτησή μας αφού η φαντασία μας είχε ήδη οργιάσει.

Το μαγαζί δίνει μια εξαιρετική πρώτη εικόνα, μοντέρνο, με αίσθηση πολυτέλειας αλλά όχι απρόσιτο, καθαρό και όμορφο και την διατηρεί με όσα προσφέρει. Παρότι το μενού έχει ισορροπία σε ψάρια και κρέατα, αφού είναι σε πολυσύχναστο σημείο και με πολύ κόσμο, άρα και πολλά γούστα, ο χαρακτήρας του είναι περισσότερο εστιατόριο θαλασσινών.

Εχει πολύ ωραία πρώτα, από όστρακα μέχρι ωμές παρασκευές, έχει καλοψημένα τα κυρίως ψάρια και γενικά δείχνουν ότι ξέρουν να το δουλέψουν. Καθόλου δεν υστέρησε και ένα φιλέτο που πήρε το ένα παιδί, χορταστική μερίδα, καλοψημένο όπως ζητήθηκε και με ωραία τα συνοδευτικά που ζητήσαμε.

Η λίστα των κρασιών του είναι ζηλευτή, με μεγάλο εύρος τιμών και ποικιλιών, τα γλυκά τους υπέροχα και ήταν το καλύτερο “αντίο” στη χώρα πριν επιβιβαστούμε στο καράβι της επιστροφής.

 

INFO: https://www.piazzapalmieri.it/

https://www.facebook.com/ristorantepiazzapalmieri/?show_switched_toast=0&show_invite_to_follow=0&show_switched_tooltip=0&show_podcast_settings=0&show_community_review_changes=0&show_community_rollback=0&show_follower_visibility_disclosure=0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αρετή Αγάθου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα