Η “Maryvonne” έκανε το Ηλιόκαστρο προορισμό υψηλής γαστρονομίας (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ερμιόνη έχει καλά εστιατόρια, πολλά με φινέτσα και πολυτέλεια, έχει και εκεί τριγύρω άλλα. Είναι πολλοί αυτοί όμως που σπεύδουν αρκετό δρόμο παραέξω, όχι πολλά χιλιόμετρα αλλά όχι εύκολη διαδρομή, έχοντας εξασφαλίσει το τραπέζι του στης “Maryvonne” για να ζήσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Η ιστορία απλή, Γαλλίδα με μαγειρικό ταλέντο, παντρεμένη με Ελληνα και μαγαζί στο πατρικό του σπίτι και… για κοπιάστε. Γεύσεις στα όρια της υψηλής γαστρονομίας, αλλά χωρίς υπερβολές, χωρίς εξεζητημένα πράγματα και χωρίς τσιγκουνιές στις μερίδες.

Γαλλική φινέτσα με ελληνικά υλικά και ελληνικές γεύσεις σε πολλές περιπτώσεις, με το κρέας να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ενα εξαιρετικό περιβάλλον, με διακόσμηση προσιτής πολυτέλειας, άνεση χώρου, αλλά σεβασμό στον τόπο που βρίσκεται, ένα άρτιο προσωπικό και πολλά υπέροχα φαγητά, έχουν κάνει τη Maryvonne ξακουστή, το μαγαζί της το ίδιο και πέρα από τους σταθερούς πελάτες των κοντινών περιοχών, μόνιμων, παραθεριστών ή επισκεπτών, έχει και φανατικούς που σπεύδουν με πρωταρχικό στόχο να γευτούν τα φαγητά της.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063541122050

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αντώνης Χαϊκάλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα