Το “Paleo” είναι η χαρά του κρασιού και των φίλων του στον Πειραιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε μια ατμοσφαρική γειτονιά του Πειραιά, κοντά στο λιμάνι, στα παλιά εργοστάσια από πίσω, έχει στηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον μαγαζί με βάση το κρασί και καλές συνοδείες. Υπάρχουν φανατικοί οινόφιλοι που το έχουν στέκι, αλλά και να μην είσαι φανατικός τους κρασιού και πολύ ψαγμένος, το περιβάλλον και το φαγητό σε κρατάνε εύκολα και σε ξαναπηγαίνουν στο “Paleo”

Από όσα είπαν οι ειδικοί του οίνου της παρέας, η λίστα κρασιών είναι και μεγάλη και ψαγμένη. Για εμάς τους απλούς φίλους του κρασιού, όντως είδαμε ποικιλία πολύ μεγάλη και άγνωστες ετικέτες, ενώ σε ερωτήσεις που κάναμε πήραμε αναλυτικές επεξηγήσεις από τους εργαζόμενους στο μαγαζί.

Το φαγητό δεν είναι το πρωτεύον, άρα και δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, όμως έχει αυτά που συνηθίζουμε να αποκαλούμε συνοδευτικά κρασιού σε πλατό, αλλά και αρκετά ενδιαφέροντα κυρίως πιάτα, νόστιμα και σωστά παρασκευασμένα όσα δοκιμάσαμε.

Σίγουρα πάντως, είναι ένα φινετσάτο μαγαζί, με ιδιαίτεροι χαρακτήρα, κεφάτο στο στήσιμό του και με σωστά επιλεγμένο χώρο, το οποίο μπορεί να στηρίξει μια κάπως πιο ποιοτική έξοδο και να ικανοποιήσει διαφορετικά γούστα σε παρέες.

 

INFO: https://www.facebook.com/paleowinestore/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Ζυγούρης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα