“Tzaki Ho” για εκλεκτά κρέατα στο Χορτιάτη (pics)

Διαβάστε επίσης

Ο Χορτιάτης ήταν ανέκαθεν εξοχή και τέτοια παραμένει όσο κι αν έχει… αστικοποιηθεί και στην ουσία σχεδόν έχει ενωθεί με την πόλη θεωρείται προάστιο. Και όσο παραμένει εξοχή, θα βρίσκεις και εξαιρετικές περιπτώσεις μαγαζιών που συνδυάζουν πολλά καλά, όπως το “Tzaki Ho”, ένα πολύ ιδιαίτερο κρεατάδικο.

Ιδιαίτερο γιατί με την πάροδο των χρόνων, αφού κρατάει μεγάλη ιστορία, αποφάσισε να πάει λίγο προς το μοντέρνο, να μην είναι μια κλασική χασαποταβέρνα ας πούμε, αλλά το έκανε με σεβασμό, προσοχή και απόλυτα ψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του.

Οι κοπές μπορεί να έχουν γίνει πολύ επιλεγμένες, οι παρουσιάσεις το ίδιο και τα ψησίματα απαιτητικά, όμως η όλη φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει. Είναι ένα εξοχικό κέντρο, στο οποίο ο κόσμος πάει για να νιώσει άνετα, να ηρεμήσει λίγο από το βοή της πόλης και αυτά φροντίζουν να τα συντηρούν με το περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει.

Δοκιμάστε ορεκτικά και πράγματα που δε συνηθίζετε, ζητήστε το κρέας σας όπως επιθυμείτε και έτσι θα έρθει, μη… φοβηθείτε αν είσαστε του καλοψημένου, δε θα σας στραβοκοιτάξουν επειδή δεν είσαστε…του κόκκινου, περάστε καλά και σίγουρη η όλη εμπειρία αποζημιώνει, δικαιολογώντας και τον λογαριασμό που θα σου έρθει όχι σε τιμές κουτουκιού, αλλά σε τίμιες για όλα όσα θα απολαύσεις.

 

INFO: https://www.tzakiho.gr/

https://www.facebook.com/tzakiho/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θύμιος Κρασώνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα