“Το στέκι του Στρογγύλη” στη Τζια έχει γεύση, ποικιλία και μοναδική θέα (pics)

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να είναι η πρώτη ή, η τελευταία σου στάση στην Τζια. Σίγουρα πάντως αξίζει να είναι μία από αυτές “Το στέκι του Στρογγύλη”, δίπλα στην Αγία Τριάδα πάνω από το λιμάνι, σε ένα όμορφο σημείο με θέα και πάνω απ’ όλα με πολύ καλό φαγητό.

Αυτή η ταβέρνα έχει προσόν την ποικιλία επιλογών, αφού δεν περιορίζεται στα ψάρια και τα θαλασσινά που εμπνέουν λόγω τοποθεσίας. Εχει βέβαια απ’ αυτά πολύ πράγμα, τόσο σε φρέσκο ψάρι όσο και σε μεζεδάκια και άλλα φαγητά όπως ζυμαρικά με θαλασσινά.

Εξίσου μεγάλη όμως είναι και η γκάμα των κρεατικών της ώρας, αλλά ίσως και να μπορείς να πεις σαν δυνατό του σημείο τα μαγειρευτά φαγητά. Κλασικές ελληνικές γεύσεις που συμπεραίνεις ότι είναι μαγειρεμένα εκεί και φυσικά της μέρας, όχι προπαρασκευασμένα, με έντονη γεύση και ελληνικούς τρόπους παρασκευής.

Με μια έγκαιρη συνεννόηση μπορείς να έχεις κλείσει το τραπέζι σου στα πολλά που έχουν “πιάτο” τη θάλασσα και να απολαύσεις μια συνολικά πολύ καλή εμπειρία, χορταίνοντας γευστικά και χαζεύοντας μια μοναδική θέα.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/to_steki_tou_stroggili/

https://www.facebook.com/ToStekiTouStroggili/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Φαράκος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα