Ο “Μπέμπης” έχει γράψει τη δική του γευστική ιστορία (pics)

Διαβάστε επίσης

Η ακτογραμμή της Θεσσαλίας που συνεχίζει στην Πιερία, έχει μια ξεχωριστή ομορφιά κι ας μην είναι πολυδιαφημισμένη. Εχει βέβαια κοσμικές και πάντα γεμάτες παραλίες, σαν τον Αγιόκαμπο και τη Βελίκα, έχει και ήρεμους παραδείσους σαν την Κουτσουπιά που μπορείς συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να απολαύσεις μπάνιο και μετά μοναδικά φαγητά στην ταβέρνα του “Μπέμπη” με τη μεγάλη ιστορία.

Μια ταβέρνα από αυτές που λέμε “οικογενειακές” με όλα τα καλά, δηλαδή μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών φαγητών, άπλα, εξαιρετική δροσιά από τα πλατιά φύλλα πλάτανου, οικείους ανθρώπους και γενικά μόνο καλά. Και όλα αυτά, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, οπότε μπορεί για ώρες μια παρέα να συνδυάζει και το μπάνιο της.

Το μέρος σε προϊδεάζει για ψαροταβέρνα, τα καλά της θάλασσας έχουν μια υπεροπλία, αλλά πολλά και κυρίως πολύ καλά είναι και τα κρεατικά και τα μαγειρευτά του. Δεν υπάρχει γούστο που να μην ικανοποιηθεί και όλα είναι σε εκλεκτή ποιότητα, σε ένα μαγαζί… σταθμό στην περιοχή και ιδανικό ακόμα και για να “σπαταλήσεις” ολόκληρη μέρα αν είσαι στην περιοχή, εντάσσοντάς τη στις διακοπές σου.

 

INFO: https://www.facebook.com/PsarotavernaoBebis/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Παρασκευάς Χέλμης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα