Στο Ηράκλειο υπάρχει μια “Avli” που είναι το ολοήμερο στέκι σου (pics)

Διαβάστε επίσης

Σχεδόν μέσα στο πολύβουο λιμάνι του Ηρακλείου, υπάρχει ένας χώρος που σε ταξιδεύει, πριν… τα καράβια, στον οποίο μπορείς να περάσεις όλη σου τη μέρα, κυριολεκτικά. ΤΟ “Avli Project” είναι ένα μοντέρνο σε όλα του μαγαζί, το οποίο είναι το στέκι που μπορείς να κάνεις από τα ραντεβού, μέχρι τη νυχτερινή σου έξοδο και να περάσεις σε όλα το ίδιο καλά.

Μια ωραία αυλή, που τόσο απλά έδωσε και το όνομά της, ένας πολύ ωραίος κατάλογος, με προσεγμένα, ισορροπημένα φαγητά και ποτά που ικανοποιούν όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας και ένα εξαιρετικό προσωπικό που ξέρει να δουλέψει και το κάνει με ευχαρίστηση την οποία μεταφέρει στους πελάτες.

Από το πρωινό με τον καφέ σου, το μπραντς, τα κυρίως γεύματα μέχρι τα πεντανόστιμα και ευφάνταστα κοκτέιλ, εκτός από τα απλά, καθαρά και… γενναία σε δόσεις ποτά της το βράδυ, η “Avli” είναι ένα μαγαζί που σε κερδίζει χωρίς να το προσπαθεί πολύ και αφού περπατώντας το φτάνεις εύκολα από το κέντρο της πόλης, είναι μια καλή διέξοδος ειδικά τους πολύ “φορτωμένους” μήνες του Ηρακλείου.

 

INFO: https://www.facebook.com/AvliProject/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αντώνης Μπαρμπαλιάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα