Στην Κερατέα “Το Λάζο” είναι μονόδρομος γεύσης (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε μια μεριά της Αττικής που είναι πολυσύχναστη και από ημερήσιους εκδρομείς αλλά και από μόνιμους παραθεριστές, πέραν φυσικά των μόνιμων κατοίκων, εκεί στα Μεσόγεια, τα μέρη για φαγητό είναι αμέτρητα. Αλλα διάσημα, όπως η ευρύτερη περιοχή των Καλυβίων, άλλα λιγότερο αλλά που αξίζει να τα ψάξεις για να αποζημιωθείς. “Το Λάζο”, κεντρικά στην Κερατέα είναι μια τέτοια περίπτωση χωρίς αμφιβολία.

Ενα μαγαζί που σου βγάζει μεράκι και φροντίδα από την είσοδο κιόλας στο πετρόκτιστο και πολύ περιποιημένο κτίσμα που στεγάζεται, από τα τραπέζι τις καρέκλες και τον λιτό μα όμορφο διάκοσμο, μέχρι φυσικά τα φαγητά που είναι και το βασικό σου ζητούμενο.

Μπορείς να το πεις μοντέρνο ταβέρνα, αλλά χωρίς κάτι… ενοχλητικό στη μοντερνιά του, απλά ίσως πιο προσεγμένο σε παρουσιάσεις, σε σκεύη, σε συμπεριφορές και όλα μαζί φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο σύνολο.

Υπάρχει δυνατή ποικιλία φαγητών, ορεκτικών και κυρίως, με το κρέας να κυριαρχεί και να είναι φανερή η αγάπη αλλά και η γνώση των μαγείρων σε αυτό που κάνουν. Μια πολύ ωραία επιλογή και για παρέες και για οικογένεια, με εξαιρετικές γεύσεις και σε περιποιημένο περιβάλλον που δε αγχώνει με συνωστισμούς και αίσθηση… μαζικής παραγωγής.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/toLazoKeratea?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φάνης Χασιώτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα