Στον “Καρβουνιάρη” τρως τα πιο νόστιμα κρέατα βλέποντας τα… τρένα να περνούν (pics)

Διαβάστε επίσης

Το σκηνικό από μόνο του είναι πρωτότυπο και ελκυστικό για να πας στον “Καρβουνιάρη” στη Δράμα. Πολύ απλά, διότι βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, με πολλά από τα εξωτερικά τραπεζάκια να είναι στην αποβάθρα, τα εσωτερικά σε ανακαινισμένους παλιούς χώρους και όλο μαζί παραπέμπει τουλάχιστον σε ελληνική ταινία.

Το σκηνικό όμως είναι μια απλή εικόνα, το μενού είναι όλη η ουσία στον “Καρβουνιάρη”. Απίστευτα κρέατα, σε ποιότητα, ποσότητα, ψήσιμο και γεύση, σε κάνουν να μη μπορείς να σταματήσεις και να μην ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Από τα ζουμερά και θεϊκά σουτζουκάκια του που παραγγέλνονται με το κομμάτι, μέχρι το… φέρτε να πιω να ξημερωθώ κρασομεζέ λουκάνικα τζουμαγιάς, όλα είναι τέλεια.

Το γεμιστό μπιφτέκι του κιλού είναι και… αξιοθέατο εκτός από πεντανόστιμο και το κακό με αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει και τρομερά ορεκτικά που μπορεί να σε παρασύρουν και να ψάχνεις χώρο μετά για τα κρέατα. Πώς όμως να είσαι στη Μακεδονία και να μη φας σαρμαδάκια… άλλο πράγμα, για να πιάσουμε ένα χαρακτηριστικό.

Στον “Καρβουνιάρη” μπορείς να βρεις μέχρι και κοκτέιλ για να κλείσεις το έτσι κι λαλιώς εξαιρετικό σου γεύμα σε μια τοποθεσία που σε συναρπάζει και με φαγητά που σε κάνουν να ψάχνεις πότε μπορείς να ξαναπάς.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/karbouniaris_/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100072056574917

https://www.karvouniarisdrama.gr/MENU-KARVOUNIARIS.pdf

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα