Το “Morning Bar” σου φτιάχνει την ημέρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Να αρχίσουμε από μια συμφωνία. Πολλοί ονειρεύονται ένα αρχοντικό πρωινό, ελάχιστοι έχουν χρόνο ή διάθεση να το φτιάξουν. Να συνεχίσουμε με μία ακόμα. Στο φούρνο και να μπεις για καφεδάκι, όσο δελεαστική κι αν είναι η βιτρίνα, η αίσθηση του πάρτα μαζί σου και τσιμπολόγα στο δρόμο και τη δουλειά, είναι κάπως ξεπέτα.

Χρόνος και πιθανότατα χρήμα για παράκαμψη σε κάποιο πρωινό ξενοδοχείου λογικά δεν υπάρχει, αυτό θέλει άνεση γενικά, οπότε τι μένει; Τίποτα; Ε, όχι δα, όταν υπάρχει το “Morning  Bar” για να σου φτιάχνει την κάθε μέρα. Το Κουκάκι είναι αρκετά κεντρική περιοχή ώστε να βολέψει πολύ κόσμο κι όσο για το τι θα βρεις εκεί, πέρνα καλύτερα και μη μένεις στις περιγραφές.

Μια πολύ μελετημένη ποικιλία αλμυρών και γλυκών που η πλειοψηφία θα έβαζε στο πιάτο σε έναν μεγάλο μπουφέ πρωινού σε ξενοδοχείου, σε περιμένει στο μαγαζί των πάντα χειροποίητων λιχουδιών, του καλού αρωματικού καφέ, του σοφιστικέ στιλ και του ανεπιτήδευτου χαμόγελου.

Τρομερό δικό τους ψωμί σε διάφορες παραλλαγές, εθιστικά ρολά κανέλας αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο και απ’ όσο έχω καταλάβει υπάρχουν φανατικοί διαφόρων ειδών του μαγαζιού που επιμένουν σε καθημερινή βάση στο ίδιο, ενώ κάτι παίζει και με ρούχα μιας συγκεκριμένης σειράς περιορισμένης παραγωγής και στιλ, αλλά εδώ το πρωινό είναι ο στόχος μας και αυτό αγγίζει το τέλειο.

 

INFO: https://www.instagram.com/morningbar.athens/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ:

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα