Στο παράλιο Αστρος, ο “Ρήγας” είναι η σταθερή επιλογή γεύσης (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Αστρος αποτελεί για πολλούς και όχι μόνο έχοντες δεσμούς με το μέρος, μια από τις πιο φινετσάτες τοποθεσίες της Πελοποννήσου. Απλό αλλά και ελεγχόμενα κοσμικό, όμορφο και ήρεμο, με το Παράλιο κομμάτι του να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από διάφορα διάσημα παραθαλάσσια θέρετρα. Με ωραία μέρη και καλά μαγαζιά, με τον “Ρήγα” να δεσπόζει σε αυτά και να αποτελεί μια σταθερή και σίγουρη λύση καλού φαγητού.

Τα αγαθά της θάλασσας έχουν την τιμητική τους στο μενού, λογικό και αναμενόμενο σε ένα μαγαζί δίπλα στη θάλασσα. Πολύ προσεκτικά επιλεγμένα και εξαιρετικά μαγειρεμένα, καλύπτουν κάθε γούστο, από ορεκτικά και μεζεδάκια μέχρι ολόφρεσκο ψάρι που βλέπεις και επιλέγεις, χωρίς κανέναν περιορισμό του στιλ.. αυτά έχουμε πείτε να σας φέρουμε.

Υπάρχουν και οι απαραίτητες επιλογές κρεατικών και μαγειρευτών, αφού όλοι οι πελάτες χωράνε σε αυτό το μαγαζί, αν και εδώ που τα λέμε είναι… αμαρτία να κάτσεις στον “Ρήγα” και να μη γευτείς τα καλά που μυρίζουν θάλασσα.

Για τον επαγγελματισμό των ανθρώπων, την ευγένεια και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, μόνο η λέξη άψογα ταιριάζει και ακόμα και δύσκολοι πελάτες, δύσκολα θα βρουν το παραμικρό που να μην τους αφήσει τελείως ικανοποιημένους.

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054551225002&locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάριος Σταυρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα