Στο “Daisi” η εκλεκτή Γεωργιανή κουζίνα είναι στα καλύτερά της (pics)

Διαβάστε επίσης

Στη Θεσσαλονίκη το καλό φαγητό είναιαυτονόητο στις περισσότερες περιπτώσεις. Το ξεχωριστό φαγητό, όμως, τραβάει κόσμο κι έχει τους πιστούς του και το “Daisi” προσφέρει τέτοιο, αφού είναι ένα άξιος εκπρόσωπος της Γεωργιανής κουζίνας.

Στο κέντρο της πόλης, δίπλα στον Αγιο Δημήτριο, υπάρχει αυτό το καλαίσθητο και με φολκλόρ νότες από τη χώρα μαγαζί που προσφέρει όλα τα κλασικά πιάτα της κουζίνας τους. Πολύ κοντινής σε δικές μας γεύσεις, αρκετά πικάντικες και χορταστικές και με ιδιαίτερα πιάτα που δύσκολα δεν θα αρέσουν σε Ελληνα καλοφαγά.

Από τις ζύμες τους που δεν είναι απλή υπόθεση, με τρομερό χατσαπούρι, αρωματικά πιροσκί και βουτυράτα πεϊνιρλί, τις πικάντικες σαλάτες τους, αλοιφές για να γινόμαστε κατανοητοί στα μέρη μας με πικάντικες νότες, μέχρι τα μαντί και τα καλοψημένα τους κρέατα, στο “Daisi” περνάς καλά και τρως καλύτερα.

Το μαγαζί παρότι βγάζει μια απλότητα και δείχνει ότι ποντάρει στο φαγητό του και όχι στην εικόνα του, δεν είναι… πρόχειρο, άνετα και άφοβα “προκαλείς” και τραπέζι με φίλους και με καλεσμένους και οι εντυπώσεις θα είναι σίγουρα κερδισμένες.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/restaurant_daisi/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.127099589422064&type=3

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Τσιρώνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα