Χάνεις τον… “Μπούσουλα” με τις θεϊκές του γεύσεις στα Καμίνια (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε μια περιοχή γεμάτη κουτούκια, καφενεία με μεζέδες, ταβερνάκια μιας άλλης εποχής, ο “Μπούσουλας” έχει έρθει να δείξει ότι όταν υπάρχει μεράκι μπορεί να σταθούν οι απλές ελληνικές γεύσεις με λίγη φαντασία που τους αλλάζουν εποχή, αλλά όχι ταυτότητα. Στα Καμίνια στέκει αγέρωχο αυτό το εκπληκτικό μεζετζίδικο το οποίο σε τίποτα δεν μοιάζει παράταιρο με το ύφος των υπόλοιπων μαγαζιών της περιοχής, μα προσφέρει μια διαφορετική εκδοχή του μεζέ.

Ο κατάλογος δεν είναι απεριόριστος, δε σε ζαλίζει μέχρι να αποφασίσεις, αλλά προσφέρει μια ωραία ευχέρεια επιλογών για κάθε γούστο. Εχει και μεζεδάκια αν θέλει μια παρέα να περιοριστεί σε αυτά για συνοδεία του ποτού του, έχει και κυρίως πιάτα και σε κρέας και σε ψάρι για ένα πιο πλήρες γεύμα.

Η σαλάτα με τα Μυκονιάτικα προϊόντα, λούτζα και τροβολιά αξίζει να μπει στο τραπέζι, το σαγανάκι λαδοτύρι με σουτζούκι και αβγό τα σπάει και τραβάει κρασάκι ή τσίπουρο, ενώ από τα ονομαζόμενα κυρίως, η τηγανιά με κοτόπουλο, χοιρινό, λουκάνικο και σουτζούκι τα σπάει.

INFO: https://www.facebook.com/BousoulasTavern/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάριος Προμπονάς

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα