Το καλό κρέας… απογειώνεται στο “Κρανάη meat bar” στο Γύθειο (pics)

Διαβάστε επίσης

Εχουν γίνει κανόνας πια τα ανώτατου επιπέδου γαστρονομικά στέκια εκτός μεγάλων αστικών κέντρων. Το Γύθειο βέβαια δεν είναι και κανα… χωριό, είναι μια πόλη με έντονη ζωή όλο το χρόνο και έχει χώρο για εναλλακτικές προτάσεις εξόδων. Το “Κρανάη Meat Bar” κάνει απλά πράγματα, μα τα κάνει τόσο καλά που στέκεται σε οποιαδήποτε σύγκριση.

Η επιλογή του οικήματος που στεγάζει το μαγαζί και ο διάκοσμός τους, επιβλητικός και πολυτελής, δίνουν σαφές σήμα προθέσεων. Ενα εστιατόριο πολυτελές, τόσο – όσο χωρίς ακρότητες που θα το κάνουν απρόσιτο για πολύ κόσμο, με μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του και φιλοδοξίες για τους πελάτες του.

Ευφάνταστοι συνδυασμοί παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων, όμορφοι και απόλυτα γευστικοί συνδυασμοί και φυσικά πολύ προσεκτικές επιλογές κρεάτων που παρασκευάζονται από ανθρώπους που γνωρίζουν, ακριβώς όπως τα ζητήσεις.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και προσεγμένη είναι και η, όχι μεγάλη, λίστα κρασιών που προσφέρει ελίτ ελληνικές επιλογές σε όλα τα χρώματα και ολοκληρώνει την άριστη εμπειρία που θα ζήσεις στο “Κρανάη meat bar”.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/kranai.meat.bar/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θύμιος Μελισσαράτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα