Ο πιο νόστιμος “Back- ξες” υπάρχει στον Εύοσμο (pics)

Διαβάστε επίσης

Οπου η γεύση είναι η πρώτη έννοια μαγαζιού εστίασης, έχεις πετύχει διάνα. Και ο “Back – ξες” αυτό βάζει πρώτο, χωρίς όμως να παραμελεί την ατμόσφαιρα και τη φαντασία. Γι’ αυτό και είναι στέκι καλοφαγάδων αλλά και καλοπερασάκηδων γενικότερα.

Δεν είναι μόνο η γεύση, η σπιτική, μερακλίδικη και καλοδουλεμένη, αλλά και η ποσότητα που κάνει τα γεύματα σε αυτό το μαγαζί απολαυστικά. Γενναίες μερίδες, πολλές μερίδες αφού μόνο που διαβάζεις τον κατάλογο είναι δύσκολο να αντισταθείς, απολαυστικά νόστιμες σε βαθμό να μη μπορείς να σταματήσεις και να έχεις… βαρύνει μετά. Σύντομα όμως λες “χαλάλι” και δε βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις.

Από τα ορεκτικά κιόλας αρχίζουν οι προκλήσεις και είναι και οι τρόποι μαγειρέματος τέτοιοι που τους κάνουν μεγαλύτερους. Τα κρεατικά είναι το φόρτε του μαγαζιού, ποικιλία και εξαιρετικά όλα, τα γλυκά τους αν καταφέρεις να φτάσεις μέχρι προσφέρουν ένα απολαυστικό φινάλε και ο χώρος ειδικά μέσα κι έξω είναι καλόγουστος, χωρίς υπερβολές, αφού είπαμε, αυτό το μαγαζί θέλει να σε εντυπωσιάζει μόνο με το φαγητό του και τα καταφέρνει μια χαρά.

 

INFO: https://www.instagram.com/backxes/

https://www.facebook.com/backxes?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέφανος Μωραΐτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα