Το τίμιο το σάντουιτς, το παραδοσιακό, σε διαστάσεις γίγας υπάρχει στην “Κρήτη” στο Νέο Κόσμο (pics)

Διαβάστε επίσης

Την εποχή που πας πια σε σαντουιτσάδικο και χάνεις τη μπάλα με όσα μπορείς να βάλεις μέσα, υπάρχουν ακόμα κάποια μαγαζιά που αντιστέκονται και έχουν φανατικούς πιστούς κρατώντας απλές, νόστιμες και χορταστικές συνταγές. “Η Κρήτη” είναι σε ένα στενό του Νέου Κόσμου και το μόνο που έχεις να διαλέξεις εκεί, είναι το μέγεθος.

Μικρό, μάλλον… περιττή η ύπαρξή του, μεσαίο ή μεγάλο, τεράστιο βασικά αλλά παραμένουν μετριόφρονες και με την ξακουστή τους ομελέτα με όλα τα καλά μέσα και να την τυλίγει το πάντα φρέσκο ψωμί, αυτό το σάντουιτς είναι για όσους ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους για να χορτάσουν.

Δυο τυριά, φέτα ή κίτρινο, λαχταριστή μορταδέλα ή γαλοπούλα, τα βασικά σαλατικά δηλαδή ντοματούλα και μαρούλι και η ομελετάρα που έγινες. Το μεγάλο μέγεθος είναι μια πρόκληση και για τις πιο γερές μασέλες, η τιμή είναι πρόκληση γενικώς δεν το πιστεύεις ότι στις μέρες μας δεν πρέπει να… ξηλωθείς, η γεύση είναι άπαιχτη και μόνο ένας κίνδυνος υπάρχει, αν αργήσεις να το αποφασίσεις, να τα έχουν μαζέψει και να έχουν φύγει. Αύριο πάλι.

https://www.facebook.com/hkrhth1978/photos?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Μιαούλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα