Το “Χειροποίητον” είναι η σίγουρη και νόστιμη λύση για κάθε σύναξη (pics)

Διαβάστε επίσης

Στς εποχές των μαζικών παραγωγών, δεν είναι ο κανόνας να βρίσκεις πραγματικά φροντισμένα και μερακλίδικα μεζεδάκια αυτά που λέμε “για πάρτι”. Το “Χειροποίητον” στα Καλλιθέα, βαστάει, αντέχει, επιμένει και προσφέρει… στόμα με στόμα αφού δεν έχει και μεγάλη ανάγκη να κυνηγήσει τη μαζική προβολή, όσα μπορείς να φανταστείς ότι θέλεις να απολαύσεις σε συγκεντρώσεις παρέας, οικογένειας, επαγγελματικές.

Μια μεγάλη ποκιλία που καλύπτει πολλές περιπτώσεις, από παιδάκια μέχρι μεγαλύτερους, από “πρόχειρα” τσιμπολογήματα μέχρι κάτι πιο “επίσημο” μα πάνω απ’ όλα είναι όλα χειροποίητα όπως λέει και το όνομά τους, προσεγμένα, φροντισμένα, νόστιμα και σε τιμές που δείχνουν ότι… ξέρουν οι άνθρωποι πού ζουν και πού απευθύνονται.

Είναι εξαιρετική η επιλογή που δίνεται να τα πάρεις και άψητα και να τα φτιάξεις εσύ στο χώρο σου, αν και έτοιμα έρχονται ολόφρεσκα, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, όμως σίγουρα διευκλούνει διαδικασίες. Υπάρχουν και πολύ νόστιμες πίττες, επίσης με δυνατότητα επιλογής έτοιμων ή παρασκευής στο σπίτι και το “Χειροποίητον” είναι μια σίγουρη, νόστιμη και εγγυημένης ποιότητας λύση για κάθε περίσταση και συγκέντρωση.

 

INFO: https://www.xeiropoiiton.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φανή Ευτυχίδου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα