Το Ψυχικό μοσχοβολάει από τα ζυμώματα των “Marie & Antoinette” (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι πολλές οι ιστορίες του “θα κάνω το χόμπι μου επάγγελμα” που επεκτάθηκαν στόμα με στόμα, κυρολεκτικά στην περίπτωσή μας, μεγάλωσαν με τις επόμενες γενιές και παραμένουν στο πόστο τους, με ένα μαγαζί συνεχίζοντας να θυμίζουν ότι κατά βάθος… το χόμπι τους κάνουν. Οι “Μarie & Atnoinette” είναι πραγματικά πρόσωπα, οι πίτες τους ευτυχώς είναι πραγματικές και πλέον έχουν και συντροφιά μερικά ακόμα επιλεγμένα καλά και η διαρκής κινητικότητα σε αυτόν τον δρόμο του Ψυχικού δείχνει ότι κάτι πολύ καλό υπάρχει.

Η παραγωγή μπορεί πια να μεγάλωσε, με τις υπέροχες αυτές πίτες να καταψύχονται και να μπορείς να έχεις εύκολα γεύματα ή να τις βρίσκεις και σε πολύ επιλεγμένα σημεία στη χώρα, αλλά η ποιότητα παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Κατ’ αρχάς το φύλλο, το πιο βασικό σε μία πίτα, το καταλαβαίνεις, δεν είναι ο… αφρός που συναντάς σε πολλά ετοιματζίδικα, είναι φύλλο ανοιγμένο, φύλλο πλούσιο και νόστιμο.

Και μετά οι γεμίσεις, από τα λαχανικά, τα τυρία, τα κρεατικά, όλα μπόλικα, όλα νόστιμα και όσο κι αν δεν είμαστε μπροστά στην αγροά του, είσαι βέβαιος ότι όλα είναι προσεκτικά επιλεγμένα, φρέσκα και ποιοτικά. Καμιά δεκαριά αλμυρές γεύσεις, μερικές γλυκές και εκεί είναι το σημείο που μετά από κάπ0ιες φορές πας και… υπνοβατώντας, για ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας ή, και για τη συνέχεια αυτής.

INFO: https://marieantoinette.gr/

https://www.facebook.com/MarieAntoinetteHomemadeFlavours

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάρθα Σταμάτη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα