Πάνω στην Ηλία Ηλιού, υπάρχει ένα… γευστικό “Canarino” που ανεβάζει τον πήχη (pics)

Διαβάστε επίσης

Πάντα τα μαγαζιά που δεν έχουν να “πουλήσουν” τοποθεσία, θέα και γενικά… βιτρίνα, είναι μια πρόκληση για τις γευστικές απολαύσεις που μπορούν να προσφέρουν.To “Canarino” έχει έρθει να επιβεβαιώσει αυτόν τον κανόνα, συν όμως ότι έχει καταφέρει να φτιάξει κι έναν χώρο που σε ταξιδεύει ενώ είναι πάνω στην Ηλία Ηλιού, πιο πολυσύχναστα δε γίνεται δηλαδή.

Απέναντι από την παλιά “Ελευθεροτυπία”, αυτό το εμφανώς ιταλικό από όνομα μέχρι μενού μαγαζί, το έχει… βασανίσει για να παρουσιάσει κάτι πραγματικά εξαιρετικό και να μην είναι άλλο ένα ιταλικό στη σειρά. Εχει επιλέξει ελληνικά προϊόντα στις πρώτες ύλες του, έχει δουλέψει πολύ το φρέσκο ζυμαρικό, έχει ψαχτεί στις πίτσες του, παρουσιάζει πιάτα  – σήματα κατατεθέντα της ιταλικής κουζίνας με άριστη γεύση και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που ξέρει να τρώει.

Γουστόζικο μέσα και πανέμορφο και φινετσάτο έξω, το “Canarino” έχει καταφέρει να… σηκώνει από τον καναπέ κόσμο των γύρω περιοχών που θέλουν να γευτούν τα υπέροχα φαγητά του και να τους αποτρέπει από την παραγγελία κατ’ οίκον, αλλά να προτιμούν να τα απολαμβάνουν στο χώρο του.

Πηγαίνετε σίγουρα αν είσαστε φαν αυτής της κουζίνας και κατά προτίμηση πηγαίνεται παρεούλα, γιατί είναι πολλά αυτά που αξίζει να φτάσουν στο τραπέζι σας και να μοιραστείτε τις γεύσεις και την όμορφη αυτή εμπειρία μέσα στη βοή της πόλης μα και… έξω από αυτήν.

Κι επεδή οι ωραίες γευστικές βραδιές πρέπει να καταλήγουν και με ένα ωραίο ποτό, η μπάρα προσφέρει ποικιλία, γεύση, χορτστικές ποσότητες και η συνέχεια μπορεί να εξελιχθεί σε κανονικό… κλάμπινγκ, από πλευράς ποτού.

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064060422464&locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σοφία Σταμάτη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα