Το “Παράταιρον” είναι προορισμός γεύσης και διασκέδασης στη Μυτιλήνη (pics)

Διαβάστε επίσης

Η πλήρως μεταμορφωμένη περιοχή παλιών εργοστασίων στο κέντρο της Μυτιλήνης “κρύβει” πολλούς εκλεκτούς προορισμούς γεύσης και διασκέδασης. Το “Παράταιρον” είναι ένας από αυτούς με φανατικό κοινό, που υποδέχεται με την ίδια χαρά και όρεξη ντόπιους ή τουρίστες, η ποιότητα είναι πάντα υψηλή, η ποικιλία αξιοθαύμαστη όπως και οι γεύσεις και η διασκέδαση δεδομένη.

Ο χρωματιστός, απλός μα με χαρακτήρα και “ταυτότητα” χώρος σε προϊδεάζει από την αρχή για κάτι καλό, ο κατάλογος για κάτι ακόμα καλύτερο και οι γεύσεις το… πάνε σε άλλο επίπεδο. Μεταξύ μας, στη Λέσβο ολόκληρη δε γίνεται να φας άσχημα ακόμα κι αν το προσπαθήσεις, αλλά αν δεν είσαι από το νησί, τα μαζεμένα μαγαζιά στη συγκεκριμένη περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας Μυτιλήνης, μπορεί και να σε κάνουν δύσπιστο και καχύποπτο για… τουριστάδικα. Μόνο που αυτή η λέξη και η νοοτροπία είναι άγνωστη στο πανέμοροφ νησί.

Το “Παράταιρον” είναι προορισμός για παρεοκατάσταση. Για να μπαίνουν στη μέση οι πολλοί λαχταρστοί μεζέδες και με το… εθνικό ποτό του νησιού το ούζο, ή με ό,τι άλλο κάνει κέφι ο κάθε θαμώνας, να περνούν οι ώρες ευχάριστα και γευστικά. Ενα ωραίο στέκι, για κάθε εποχή και για κάθε γούστο.

 

INFO: https://www.facebook.com/Paratairon/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θεόφιλος Μαργαρίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα