Με όνομα… βαρύ, ο “Τσελεμεντές” στη Θεσσαλονίκη περνάει το μαγειρείο σε άλλη διάσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Θα μπορούσε να είναι ένα απλό μεγειρείο, από τα πολλά που υπάρχουν στην εποχή μας σε όλη τη χώρα για την εύκολη λύση του έτοιμου φαγητού, λόγω των ρυθμών ζωής. Μόνο που με όνομα τόσο… βαρύ όσο είναι το “Τσελεμεντές”, μάλλον δεν θα μπορούσε να περιοριστεί σε κάτι τόσο απλό. Αυτό το μαγέρικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι και εστιατόριο, ούτε καν ταβέρνα στιλ και προσφέρει και αρκετά άλλα πέρα από τα λαχταριστά ταψιά και κατσαρολικά που γεμίζουν καθημερινά τη βιτρίνα του.

Ενα μενού που καλύπτει τις καθημερινές απαιτήσεις, ενδείκνυεται για μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα είδη για μια εβδομάδα χωρίς… σκοτούρες ακόμα και για οικογένεια, να φτάνει ζεστό την ώρα που το θέλεις στο σπίτι, αλλά και με μεγάλη ποικιλία για να απολαύσεις στο δικό τους, πολύ καλαίσθητο και περιποιημένο χώρο.

Ξεκινώντας από μια αξιοσημείωτη ποικιλία ορεκτικών μεζέδων, που δεν είναι και το πιο συνηθισμένο σε μαγειρεία και φτάνοντας μέχρι μια σειρά από εκλεκτά και καλοψημένα, πάντα πιστά σε σχέση με τον τρόπο παραγγελίας, κρέατα, ο “Τσελεμεντές” προσφέρει μια ελκυστική γκάμα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις καθημερινά κάτι να καλύψει τις ανάγκες ή, τις ορέξεις σου.

 

 

INFO: https://tselementes.gonnaorder.com/

https://www.facebook.com/TselementesEllinikiKouzina?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάρω Παρασίδου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα