Στον Αλιμο ο “Bebi’s” καταθέτει μια ψαγμένη γευστική πρόταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Το δύσκολο εγχείρημα των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων με τη μοντέρνα ματιά κουζίνας κρύβει ρίσκα. Κρύβει όμως και επιτυχίες σαν του “Bebi’s” στον Αλιμο. Μαγαζί εθσμός, χωρίς άλλη κουβέντα. Γεύσεις αστεριών, σε ψαγμένες εκδοχές και προσιτές τιμές. Και όλα αυτά σε ένα ευχάριστα μοντέρνο περιβάλλον που κάνει όλο το σετ δελεαστικό.

Θέλει φαντασία για να χωρέσεις σε ένα μενού από ελληνικά μεζεδάκια για ορεκτικά, πίτσες, ζυμαρικά, μπέργκερ, ψητά στα κάρβουνα και μερικές ανώτερες κοπές. Αν το καταφέρεις και ικανοποιείς τον επισκέπτη σου από το διάβασμα του μενού κιόλας, κάτι έχεις καταφέρει. Και αν με τις δοκιμές τον κάνεις να μη βλέπει την ώρα να ξανάρθει, είχαι πετυχημένος.

Στου “Bebi’s” λοιπόν, μπορείς να αρχίσεις επιλέγοντας από πατάτες με αυγά και σουτζούκι, μέχρι φιλετίνια κιτρινόπτερου τόνου σε κρούστα σουσαμιού με βινεγκρέτ πιπερόριζας και όχι μόνο να τα βρεις ταιριαστά αλλά να γλύφεις και τα δάχτυλά σου. Μπορεί να γελάσεις με το φύκι τηγανιτό με αφράτη ταραμοσαλάτα, αλλά θα θέλεις κι άλλη ταραμοσαλάτα και γενικά πρόσεχε με τα ορεκτικά γιατί θα χάσεις τη συνέχεια.

 

Αξίζει πολλά η πίτσα του, canadian style με τρομερή ζύμη, αφράτη χωρίς να σε μπουκώνει το ψωμί και λαχταριστή και από τα κρέατα πάρε τον μοχαρίσιο σιδηρόδρομο. Τρομερά και τα θαλασσινά του και το μαγαζί είναι θησαυρός σε εύκολα προσβάσιμο σημείο με απλέςε πινελιές, ποντάρει καθαρά στα πιάτα του και κερδίζει το παιχνίδι.

 

INFO: https://bebisrestaurant.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Γκέκας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα