Το “Acera” βάζει στο brunch τη φιλοσοφία του… μεζέ (pics)

Διαβάστε επίσης

Η μόδα του brunch σε πολλές περιπτώσεις έχει χάσει το μέτρο, καταντάει κωμική. Βάζει ο άλλος την ετικέτα πάνω από το τοστάκι, άντε και καμια κρέπα. Υπάρχουν όμως και μαγαζιά που το ψάνχουν και το εξελίσσουν. Και το “Acera” στην Καλλιθέα, κεντρικότατα στη Ματζαγριωτάκη είναι μια τέτοια περίπτωση.

Θα ζοριστείς να βρεις να κάτσεις, θα αγχωθείς αν δεν είσαι του πολύ του κόσμου, αλλά αξίζει να το παλέψεις. Δεν είναι μόνο ότι έχει πολλά πράγματα, κάθε επιλογή που μπορεί να φανταστείς σε γλυκό ή αλμυρό για τέτοιους είδους φαγητό. Δεν είναι μόνο ότι όλα είναι φρεσκοφτιαγμένα και νόστιμα, όσο λαχταριστά στο μάτι, άλλο τόσο και στη γεύση. Είναι περισσότερο η τρομερή τους έμπνευση για… ελληνοποίηση του brunch, με την έννοια του ότι προσφέρουν έναν δίσκο κάτι σαν την ποικιλία που γουστάρουμες σα λαός.

Τι έχει εκεί μέσα; Οτ,ι θα… στοίβαζες το πιάτο σου σε έναν πλούσιο μπουφέ ξενοδοχείου και ακόμα περισσότερα. Ομορφα ταξινομημένα, νόστιμα φτιαγμένα και δύο άτομα σκάνε στο φαγητό, σε νορμάλ τιμή και αφού πρώτα έχει χορτάσει και το μάτι.

Από ‘κει και πέρα βέβαια υπάρχει και μια πληθώρα μεμονωμένων επιλογών και το “Acera” ίσως και να είναι το… κατ’ εξοχήν brunchαδικο της Αττικής που σίγουρα αξίζει να το εντάξεις στις γευστικές σου εμπειρίες.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100051682255554&locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Ροδόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα