Ο “Ευρυπίδης” είναι το αγαπημένο ψητοπωλείο και όχι μόνο (pics)

Διαβάστε επίσης

Παραμένει με… καμάρι, ένα σουβλατζίδικο, αν και όσο περνούν τα χρόνια στο  μενού του βρίσκεις τα πάντα. Οπως βρίσκεις και τον “Ευρυπίδη” σε δύο εκδοχές, στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στη Φιλοθέη που απολαμβάνει τα καλά ψητά της.

Ενα μαγαζί, δύο μαγαζιά για την ακρίβεια που προσφέρουν κάθε επιλογή στο φαγητό έχοντας και μια νόστιμη και μεγάλη γκάμα μαγειρευτών. Οι σούβλες και οι σχάρες του όμως παραμένουν αξεπέραστες και ο βασικός λόγος προτίμησής του. Ειδικά για τον κόσμο που επισκέπτεται τους καλαίσθητους, μοντέρνους αλλά και παραδοσιακούς, χώρους των δύο καταστημάτων που βάζουν στη μέση τα διάφορα κρεατικά και… τους δίνουν και καταλαβαίνει.

Οι γύροι του είναι λαχταριστό κρέας, καταλαβαίνεις τι τρως, μπορείς και να το διαπιστώσεις βλέποντάς τους, μια προτίμηση για το κοτόπουλο την έχουν πολλοί, μοιάζει με λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο τραγανό και ξεροψημένο. Κοντοσούβλι από αυτά που βρίσκεις σε φημισμένες χασαποταβέρνες, κοκορέτσι ζουμερό και πολλά άλλα σε σχάρες, όπως κεμπάπ, φιλετάκια.

Οπως είπαμε, στο πέρασμα των χρόνων ο “Ευρυπίδης” ακολούθησε τις αλλαγές, εκμοντέρνισε εμφανίσεις και σε πιάτα, με ορεκτικά και ιδιαίτερες σαλάτες αλλά ποτέ δεν αρνήθηκε την ταυτότητά του και δε μείωσε την ποιότητά του. Γι’ αυτό και έχει φανατικούς πελάτες όχι μόνο στις δύο περιοχές που εδρεύει αλλά και πολλούς επισκέπτες. Οσο για τη Φιλοθέη, τα ντελίβερι, πάνε κι έρχονται στις τριγύρω περιοχές με τις αμέτρητες εταιρίες.

 

https://www.facebook.com/EvripidisGrill.gr/

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα