Η “Τριάδα” είνα η γευστική πολυτέλεια του Πύργου (pics)

Διαβάστε επίσης

Μαγαζί που θα είχε θέση και θα στεκόταν άνετα σε απαιτητικές πιάτσες, τόσο από στήσιμο όσο και από τα φαγητά που βρίσκεις στον κατάλογό του και που συχνά ανανεώνονται. Η “Τριάδα” δίνει το κάτι διαφορετικό στην πόλη και έχει καταφέρει να είναι προορισμός και από άλλες περιοχές αφού πραγματικά σου φτιάχνει το κέφι και σου γεμίζει ποιοτικά το στομάχι.

Μπορείς εύκολα να αναρωτηθείς “γιατί στον Πύργο;” φεύογντας από αυτό το εστιατόριο, αλλά πραγματικά δε μας ένοιαξε να μάθουμε περισσότερα. Μόνο ευχαριστήαμε αυτούς που μας έστειλαν διευκρινίζοντας ότι θα πάμε αν θέλουμε κάτι διαφορετικό από τον περιποιημένες ταβέρνες της πόλης ή τις ψαροταβέρνες μέσα στη θάλασσα στο γειτονικό Κατάκολο.

Το μόνο που μάθαμε είναι ότι η “Τριάδα” είναι το επιχειρηματικό βήμα ενός ορεξάτου και εμπενυσμένου νέου σεφ, ο οποίος δε σταματάει να ψάχνεται να ανανεώνεται, να προσφέρει θεματικές ημέρες και να επιβλέπει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το στιλ της κουζίνας του είναι διεθνής, δεν είναι εξεζητημένη με περίεργες παρασκευές, αλλά σίγουρα δεν είναι… ταβερνάκι. Οι γεύσεις είναι έντονες, τις καταλαβαίνεις, οι μερίδες είναι περιποιημένες όχι μόνο στην παρουσίαση αλλά και στην ποσότητα, οι τιμές είναι απόλυτα λογικές.

Η “Τριάδα” αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στην περιοχή για εμάς, απολαύσαμε ένα εξαιρετικό δείπνο και χωρίς δεύτερη σκέψη την προτείνουμε για καλοφαγάδες σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ειδικά η εσωτερική σάλα που καθίσαμε ήταν… σαν ταινία ενώ και το έξω που είδαμε είναι το ίδιο γουστόζικο.

INFO: https://www.instagram.com/triada_international_cuisine/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιάννης Μαντάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα