Το γεύμα στο “L’ Albero” είναι μια αξέχαστη εμπειρία (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Δέντρο της ζωής, “L’ Albero della vita” απαιτεί μεταξύ άλλων καλό φαγητό. Απαιτεί και γούστο, καλαισθησία. Το ομόνυμο εστιατόριο της Θεσσαλνίκης, σε κεντρικότατο σημείο, τα προσφέρει όλα και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό. Μαζί και πολλά άλλα.

Ο χώρος σε εντυπωσιάζει, εσωτερικός και εξωτερικός, χωρίς να έχει ίχνος υπερβολής, μόνο “ζεστασιά” και γούστο. Οι άνθρωποι το ίδιο σου προκαλούν, ευγενικοί, πρόσχαροι, άψογοι επαγελματίες. Κι όταν φτάσεις και στην ουσία, στο φαγητό δηλαδή, τα λόγια είναι περιττά, τρως και απολαμβάνεις.

Παραδοσιακές συνταγές σε μοτνέρνα μορφή και εξαιρετικά επιλεγμένα κρέατα με τις ιδιαίτερες κοπές να ψήνονται μπροστά σου, στο μαντέμι πάνω στο τραπέζι σου. Θα βρεις και νόστιμες σαλάτες, θα βρεις και πολλά ωραία ελληνικά ορεκτικά, δεν σνομπάρουν τίποτα, δεν το παίζουν υψηλή γαστρονομία, μόνο μια άλλη διάσταση στην εμφάνιση και στους συνδυασμούς δίνουν.

 

Το κερκυραϊκό τσιγαρέλι στραπατσάδα είναι ένα ορεκτικό να… διδάσκεται σε σεμινάρια και να μπει σε κάθε κατάλογο, θα ήταν άδικο να μην του γίνει μια ξεχωριστή αναφορά, έγινε ανάρπαστο και επανήλθε στο τραπέζι για όλη την παρέα. Τα κρέατά του, αν και όχι ειδήμονες, μας έκαναν να τα απολαύσουμε έτσι όπως μας τα εξήγησαν, μας τα έφερα, μας τα έψησαν και εν τέλει τα φάγαμε.

Ενα μαγαζί πολύ υψηλών προδιαγραφών σε όλα του που μπορεί να αποτελέσει από μέρος επαγγελματικού ραντεβού που ασ εβγάλει ασπροπρόωπο μέχρι και στέκι παρέας και φυσικά οικογενειακής εξόδου.

 

INFO: https://www.lalbero.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ευτυχία Αλεβιζάτου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα