Η “Suzanna” σε ταξιδεύει στην Ανατολή με τον πιο νόστιμο τρόπο (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Παλαιό Φάληρο μπορεί να είναι και η πιο… νόστιμη περιοχή της Αττικής. Ειδικά αν είσαι λάτρης της πολίτικης και γενικά της ανατολίτικς κουζίνας, αλμυρής και γλυκιάς, τότε μπαίνεις στα στενά του και… καλή όρεξη. Η “Suzanna” είναι μια κλασική, διαχρονική αξία. Με στρατό πιστών που πάντα φεύγουν χορτάτοι και με το αίσθημα απόλαυσης να κυριαρχεί.

Ολες οι παραδοσιακές γεύσεις αυτής της κουζίνας υπάρχουν εκεί και μαγειρεμένες ακριβώς όπως πρέπει. Από ένα πλήθος ορεκτικών, γιατί ο μεζές είναι… ιερός σε αυτήν μέχρι τα κυρίως πιάτα, με το αλησμόνητο χιουνκάρ, τα φαλάφελ τα κεμπάπ  του και άλλα πολλά. Κι όσο κι αν ακούγεται… ιεροσυλία, ένα στενό πιο πέρα από το κορυφαίο “Κοσμικόν”, το γλυκό σου θα το φας επί τόπου αφού το κιουνεφέ της Σουζάνας είναι ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.

Ο χώρος είναι “ζεστός”, οικογενειακός, δεν εχει, δε θέλει και δε χρειάζεται πολυτέλειες και φιοριτούρες αφού εμπιστεύεται και πολύ καλά κάνει αποκλειστικά και μόνο τις γεύσεις του. Πολύς κόσμος, πιστός κόσμος, σταθερός κόσμος αλλά και πολλοί νέοι που το μαθαίνουν στόμα με στόμα και σπεύδουν να γευτούν τις νοστιμιές της.

 

INFO: https://www.suzanna.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ιωάννα Μαρίνου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα